Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS Help Me !

eXecutor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc grałem sobie wczoraj normalnie miałem po 100 fps . Dzis wbijam na server i mam po 4 fps czemu ? Co sie dzieje ?

Prosze o pomoc :)

Opublikowano

O to komendy dla Ciebie przy okazji podaj mi parametry kompa i ile masz MHz, oraz na jakiej rozdzielczosci grasz ;)

gl_playermip 2

gl_round_down 3

gl_clear 0

max_shells 0

cl_weather 0

cl_shadows 0

violence_abload 0 <--- Nie widac krwi albo jest jej mniej ;)

developer 1-8 <-- Wybiersz sobie ale najlepsze jest developer 1

fps_modem 999

fps_max 999

2.Wylacz synchronizacje pionowa : Karta nVidia :

Prawy przycisk myszki (PPM) na wolnej przestrzeni pulpitu -> Ekran NVIDIA -> Wybieramy okno po prawo ( tu jest nazwa monitora bądź: plug in play ) -> szukamy: ustawienia wydajności i jakości ( zazwyczaj 3 podpunkt od góry ) -> nowo otwarte okno po prawo szukamy: Synchronizacja pionowa ( odznaczamy pod kontrolą aplikacji i przesuwamy suwak na wyłącz ).

Karta ATI :

Prawy Przycisk myszki (PPM) na wolnej przestrzeni pulpitu -> ATI Catalyst Control Center-->3D-->Wszystkie ustawienia-->Odszukaj Synchronizacja pionowa--> Pasek na full w lewo zeby wylaczyc ja

komenda jeszcze jedna podobna do developer :

fps_override 1

Z mojej strony to na wszystko ;)

P.S Mozesz jeszcze zmienic rozdzielczosc ekranu na 1024x768 lub mniejsza ale bedzie sie glupiej gralo ale wiecej fps ;)

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...