Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl otwierać ryby czy nie ?

Kakan16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponieważ tam małż warta 300k tak a rybka 20-25k

lepiej otwierać ryby czy sellać małże ?

Ostatnio przez cały dzień mi ryby łowił i otwierał ponad 100wyłowił i było 0 małży serialnie wkurzyłem się .

a ostanio na noc zostawilem wchodze a tutaj pelno ryb że aż musiał przez noc wywalać bo się nie zmieściło

sam nie wiem ;/

Opublikowano

Otwieraj tylko z początku jeśli nic nie pójdzie otwieraj do końca jeśli na początku wypadnie perła to sprzedaj ją i ryby :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Ja na 2 postacie łowię. Zbieram nimi razem 30 ryb i otwieram. 1-2 małże są. Czasami na 2 takie serie (czyli 60 ryb) nie trafi się nic.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

No a ja nie mam małży a małż tylko 300k chodzi a ryba 20k w porónaniu 15 rybek czyli małż a jak mi na 200 rybek 0 małży to niby pod jakim względem się opłaca otwierać ?

Opublikowano

Nie opłaca się w tych czasach w ogóle w zabawę z rybami, uwierz. Zwłaszcza widząc jakie masz szczęście....

Nie lepiej iść i na przykład dropić fms i riby? W tej chwili również nie wiem czy jest to opłacalne bo widzę, że się na PL'u dużo zmieniło, a szczerze od ostatniej aktualizacji nie grałem. A więc przemyśl sobie to...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jeżeli komputer Ci uciągnie postaw z 2-3 postacie na FB na noc , pierwszego dnia wszystkie rybki sprzedaj , będziesz miał już jakiś zarobek .

Następnego dnia po ponownej takiej akcji otwórz rybki z wszystkich trzech kont i sprzedaj małże , moim zdaniem to jest dobry sposób gdyż tak czy siak zarobisz gdybyś nawet szczęścia do małży nie miał .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...