Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]DropHack Jajka Wielkanocne

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję szybko jakiegoś dobrego dropka do jajek wielkanocnych. Proszę o linki do dropków i na jakim lv było by najlepiej to zrobić.

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

Chodzi Ci o drop jajek gdzie..? Na Pl-u czy Privkach? a jak na Privku to na jakim.. Bo jest dużo mnówsto innych sposobów.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Na PL. Nie wiem czy jest ale coś mi wysłali na pocztę, że od 23.03. Tzn chodzi mi o dobrego drop hacka który będzie bił moby i zbierał te jaja bo jak wiadomo konto licytuje to i kasa się przyda :P

Opublikowano

Wejdz na stronke i zobacz ile kosztuje :D A co do bana, to w końcu jest hack więc bana możesz wyrwać, ale nie jestem pewny jakiekiego, za FB jest perm chyba ale nie na ip, więc tu powinno być podobnie.

Opublikowano

Dostajesz bana tylko i wyłączcie bana na konta które są na tym samym mailu lub gdy konta są powiązane , czyli np przerzucałeś itemy przez handel ukradzione itemy na drophacku , używając expbota (m2boba) nie dostaniesz bana na ip , nie dostaje się bana na ip nigdy tym bardziej że m2bob nie kradnie cudzych itemów tylko dropi sam. Z tego co widze i tak niema nic ciekawego z tych jaj. Jak będziesz miał konta na osobnym mailu to nie dostaniesz bana , tym bardziej jak będziesz przerzucał itemy poprzez wywalanie na ziemie lub przez tobół to nie dostaniesz bana na inne konta na 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...