Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Orientacyjna wycena konta Diamond V

matxD@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) Chce na razie orientacyjnie zapytać się ile byłoby warte konto które posiada:

*Diamon V w rankedach solo queue ~ 2200 elo

* Około 80 postaci do tego strony run głównie pod jungle movement speed itp

*Jakies avatarki typu puchary za II sezon (platyna i gold za 3 vs 3) Ikonki riven Sezonu II świąteczne itp.....

*Kilka skinów m.in Legendarny skin do vlada Swain z bilgewater itp...

*Dodatkowo darmowa zmiana transferu regionu.....

Nie będę się na razie rozpisywał chcę się dowiedzieć tylko ile konto może być warte.Jeśli będą chętni wstawie ssy szczegółowe dotyczące postaci runek itp... Konto mam zamiar sprzedać w przyszłości na początku będę szukał kupców przez pw a później wystawię konto na ebay jeśli nie będzie chętnych :)

Oszczędzcie mi tylko czytania propozycji typu 10 zł ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

200 zl max

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

@Up - 200 zł ??? Napewno nie , jest to o wiele droższe od około 400 do 600 zł sam musisz sobie wybrać cenę , oraz dużo zależy od kupujących .

mqdefault.jpg

Opublikowano

Z 400 zł ujdzie

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

@Up - 200 zł ??? Napewno nie , jest to o wiele droższe od około 400 do 600 zł sam musisz sobie wybrać cenę , oraz dużo zależy od kupujących .

400-600 zł za sam medal? Rozumiem gdyby było najebane skinów ale tutaj autor wymienił aż 2 "itp"., run też dużo nie ma, ilość champów przeciętna. W takim razie moje konto musiałoby być warte z 5000 zł.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

350zł

zależy od skinów

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

no pozdrawiam jak samo czysto konto z 30 lvlem i jakas juz iloscia postaci chodzi po 80zl a co dopiero z diamentem i skinami, 400 minimalna hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...