Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft czy Cs 1.6

DoDomeno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka w co wolicie grać w Minecrafta czy w Cs 1.6 ???

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

To i to to świetna gra . Nie mogę powiedzieć która jest lepsza.
Częściej gram teraz w minecrafta, niż w cs-a, może troszkę się już nim przejadłem . Więc daje głos na mc ;)

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Minecraft

Counter Strike jest podobne do Tactical Ops Wojna z Terrorem ;)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Moim zdaniem dwie najgorsze pod względem edukacji gry dla ludzi. Minecraft jest bez sensu, ponieważ już lepiej iść na budowę i zarobić, a nie marnować czasu na ustawienie klocków. Pobudza jedynie trochę wyobraźnię, ale tak to jedna wielka pikselowa beznadzieja. Co do CS kształci u ludzi tylko i wyłącznie przemoc...

Lepiej zagrać sobie już w Metina/4 story/ Simsy , gdyż przynajmniej w tych grach dążysz do tego, aby być lepszym od innych (Metin2 i 4 stroy), a w dzięki Simsów będziesz wiedział jak zarządzać rodziną xD

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nie trudno się chyba w moim przypadku domyśleć^^.

Z minecrafta zrobiło się rpg... Kiedyś najtrudniejszym zadaniem było przetrwać noc, znaleźć diamenty albo inne surowce, a teraz? -.- Gdzie nie wejdziesz, to 2 staki węgla (kiedyś to po 8 węgla było max...), żelaza, redstone, złota i diamentów pełno, dodane jakieś nowe mapy, potwory. Po co to? Zaraz drugi metin z tego będzie. MINECRAFT TO NAJGORZEJ ROZWIJAJĄCA SIĘ GRA NA ŚWIECIE (imo). Teraz już nie ma takiej frajdy jak przy alphie czy becie.

Oczywiście, że cs lepsiejszy. Gram od 2006 roku i nie mogę przestać:D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Dziwne porównywanie. To tak jakbym porównywał bramkarza do napastnika.

I w to, i w to dawno nie grałem. CS to shooter a Minecraft to kwadratowy dziwny świat. Ciężko je jakkolwiek porównywać.

Moim zdaniem dwie najgorsze pod względem edukacji gry dla ludzi. Minecraft jest bez sensu, ponieważ już lepiej iść na budowę i zarobić, a nie marnować czasu na ustawienie klocków. Pobudza jedynie trochę wyobraźnię, ale tak to jedna wielka pikselowa beznadzieja. Co do CS kształci u ludzi tylko i wyłącznie przemoc...

Lepiej zagrać sobie już w Metina/4 story/ Simsy , gdyż przynajmniej w tych grach dążysz do tego, aby być lepszym od innych (Metin2 i 4 stroy), a w dzięki Simsów będziesz wiedział jak zarządzać rodziną xD

Heh... to dążenie to często wciskanie 4 przycisków na krzyż przez 8-14h na dobę po to, by w ciągu miesiąca wbić ten 1 lvl xD. A co do zarządzania rodziną... yyy... hehe xDxDxD

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Jak ktoś nie potrafi odróżniać rzeczywistości od tego co jest w komputerze to jest DEBILEM i tyle, a obwinianie gier tutaj jest głupotą.

BTW w CS też dążysz do tego by być lepszym od innych...

chcą tłumaczyć morderców, samobójców i gwałty

zwalić winę na muzykę za to, że świat jest brutalny (tej)

te klauny chcą obwiniać gry, książki i filmy

podczas kiedy każdy z nich jest sam sobie winny (czaisz?)

Counter-Strike 1.6>Minecraft

Wiadomo od 1999.

Opublikowano

Dawajcie wiecej odp. ktora lepsza gra

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

Minecraft to gówno, cs 1.6 po ostatnim patchu jest nawet ok. Bynajmniej widzę już sygnatury na 15' laptopie.

Cs 1,6 był dobry.... ale 3-6 lat temu, kiedy grając w cs'a i słuchając płyt ostrego z kumplami pre-made na skype / ts . Dziś łezka w oku mi się kręci, gdy przypomnę sobie de_nuke i tabasko, ale gdy odpalam cs'a to stwierdzam, że to nie ta gra. tzw. Ta sama, lecz inna.

Minecraft to gra dla niewyżytych dzieci. Grałem kiedyś, ale na dłuższą metę trzeba być chorym umysłowo ( twz. jeżeli grasz codziennie w mc od 6 miesięcy + sprawdź czy nie masz autyzmu / kolegów / depresji / hiv'a / aids'a itd. )

graphic.png

Opublikowano

To i ja swoje dołoże :P lepiej wyjść na dwór ..

Top. oczywiscie ze cs

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Admin Cienia
Opublikowano

To dwie zupełnie różne gatunkowo oraz tematycznie gry, wszystko jest kwestią gustu jaką ktoś wybierze. Obecnie nie zagrałbym w żadną z nich, lecz poszukał czegoś nowszego.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...