Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie sądzicie że Naruto Shippuden jest do bani z porównaniem do zwykłego Naruto ?

DravensNight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naruto jest fajny

Tylko te ciągłe fillery to jest bardzo wkurzające myślisz że będzie prawdziwa walka a tu nagle

wwalą fillera... To jest żałosne

zepsuł się naruto

Teraz trzeba co chwile czekać na normalne odcinki

ac2tap2.jpg
Opublikowano

Mówicie że w zwykłym naruto jest dużo fillerów, hehe to wy chyba nie oglądaliście naruto shippuuden gdzie z 300 odcinków około 150 to fillery ^^

A nawet odcinki oparte na mandze nie są takie ekscytujące, nie przepadam za sasuke więc nie płacze że jest go mało, lecz ogólnie odcinki są nudne...

Według mnie to najlepiej oglądnąć anime naruto a naruto shippuuden przeczytać w postaci mangi gdzie nie ma fillerów i gdzie akcja jest o wiele dalej niż w anime oraz jest ona przedstawiona lepiej niż w anime (dzięki czemu nie jest nudno)

Opublikowano

Według mnie to shippuuden jest o wiele lepszy. Chociaż fakt, fillery są okropne.

Wolałbym aby wstrzymali sie z anime, zrobili przerwe tak jak to teraz robi Fairy Tail, że nie będą robić fillerów aby nie zwalić anime, a potem kontynuować ;)

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Shippuuden bardziej przypadl mi do gustu (prawie nigdy nie ogladam filerow). Nie oznacza to, ze pierwsza seria jest do kitu. Obie sa dobre, lecz druga ma cos wiecej. Jesli chodzi o Sasuke dla mnie to duzy plus, im mniej jego osoby tym lepiej. Jest postacia, ktora chyba najbardziej odpycha mnie z "Naruto". Walki moim zdaniem lepsze rowniez w shippuudenie.

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...