Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie sądzicie że Naruto Shippuden jest do bani z porównaniem do zwykłego Naruto ?

DravensNight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego ?? ponieważ:

-Nie ma żadnych ciekawych walk jak sa to co jakies 50 odcinków

-Nie ma Misji jak w zwykłym Naruto

-Debilnie naruto wygląda z tą mocą Dziewicio Ognistego

-Tysiące nowych Rasenganów

-Nie pokazują Sasuke z 50 odcinków

-Częste spomnienia które trwają kilka odcinków

Opublikowano

-Częste spomnienia które trwają kilka odcinków

Mnie też to denerwuje ale spokojnie naruto jeszcze pociągnie z 1,5 roku i potem bedzie kaput i nie będzie już nadawany.

Oni poprostu chcą więcej kasy dostać za nadawanie jakiś dennych wspomnień.

-Nie pokazują Sasuke z 50 odcinków

Zakochałeś się? Nie zadowolony poskarsz się w produkcji, mnie też to irytuje

-Tysiące nowych Rasenganów

Mnie też to wkurwia, bo jak by mieli dodać nowe techniki aby ciekawie było to mogli by chociaż zmienić nazwy xD, nikt z nas nie wie co produkcja ma najebane w łbie ze takie coś puszczają

-Debilnie naruto wygląda z tą mocą Dziewicio Ognistego

Mi się tam podoba ^^, narysuj swoje jak się nie podoba

-Nie ma Misji jak w zwykłym Naruto

Są misje tyle że są związane z akatsuki, a te co pewnie oglądałeś w zwykłym naruto po sadze z sasuke to były fillery z byle jakimi misjami nie związne w żaden sposób z mangą

-Nie ma żadnych ciekawych walk jak sa to co jakies 50 odcinków

Sam se odpowiedz na to pytanie..

Nie sądzicie że Naruto Shippuden jest do bani z porównaniem do zwykłego Naruto ?

Nie

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ja wiem czy gorsze. Ogólnie to trochę nudnawe czasami, dajmy na to tak jak ostatni odcinek.

Moim zdaniem w shippuudenie brakuje humoru, pamiętam jak w pierwszej serii Naruto cały czas jakiejś jajca odwalał a teraz

to już taka zmuła. Co do tego że mało Sasuke pokazują to szczerze mówiąc wcale mi to nie przeszkadza.

Największym minusem shippuudena jest to że wszyscy z Akatsuki zostali pozabijani :(

HBV27j.png

Opublikowano

Kolejne serie filerów wbijają kolejne gwoździe do tej serii, a szkoda, bo odcinki zgodne z mangą stoja na wysokim oziomie. Brak gagów jest spowodowany obecną tematyka(wielka wojna). Ogólnie bidza z nyndzom :/

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Nie wiem jak Wy, ale ja już dałem sobie siana gdy dopiero chapek mangi z tą walką na zebraniu kage się pojawił

Sama fabuła Naruciaka jest, jakby to powiedzieć, strasznie pod gusta mi nie podchodzi. Ale przyznam, że 1 seria była ciekawsza, bo na przygodówkę bardziej nastawiona. Teraz kicz z mlekiem

Żeby się uratować to musicie na innego tasiemca się przerzucić:D

Opublikowano

@up sama racja ja też poszedłem na one piece z naruto tak mnie wciągneło że obejrzałem serie od poczatku do konca i tak 3 razy ^^ one piece ma w sobie to coś, czego w naruto brakuje

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

też kiedyś myślałem ze naruciak taki wyjebisty ale w ciagu tych 2 lat jakoś mi zbrzydł wtedy zawsze czekałem na czwartek na nowy odcinek a teraz obojętne mi to jest czy wyjdzie ten odcinek czy nie bo prawie tam nic sie nie dzieje o niebo lepsze jest Fairy Tail tam nawet nie zorientujesz sie że filer jest

09073062417199019668.jpg
Opublikowano

Cytując pewną osobę: Fabułę Naruto można streścić w słowach "Gdzie jest emo?".

Ja się z tym stwierdzeniem zgadzam.

Last.fm

Opublikowano

Shippuuden jest o wiele lepszy.

Jak oglądasz te nudne fillery, których nie musisz oglądać, a i tak nie pogubisz się w fabule, to się nie dziwie, że tak o tym anime myślisz.

"

@up
sama racja ja też poszedłem na one piece z naruto tak mnie wciągneło że
obejrzałem serie od poczatku do konca i tak 3 razy ^^ one piece ma w
sobie to coś, czego w naruto brakuje

"

Moim zdaniem one piece jest dla dzieci do lat 13.

Tak uważam.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Pierwszą serię Naruto zdecydowanie lepiej się oglądało niż Shippudena. Wtedy było to przynajmniej ekscytujące, nie mogło się doczekać kolejnych odcinków, nie widziało się, co w nich będzie. Teraz jest już to praktycznie do przewidzenia, czyż nie? Shippuden przez swą długość stał się po prostu monotonny. Nie narzekałabym zbytnio, gdyby anime Naruto zakończyli tylko na pierwszym sezonie.

Opublikowano

1 seria podobała mi się bardziej gdy byłem dzieckiem, leciało to na jetixie z jakimś dubingiem.

Ah te emocje.

Ale teraz?

3/4 fillerów o nudnych misjach.

(bo na jetixie nie było fillerów)

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Ja się z wami nie zgadzam , uważam ze shippuden jest dużo lepszy od 1 serii . Fakt dość często "napierdala rasenganami" ale jest to jego popisowa technika. Dodatkowo walki są pokazywane dość rzadko ale za to w jakim stylu np: walki paina z naruto czy jiraya stały się moimi (zapewne nie tylko moimi ) ulubionymi . Wydaje mi się ,że w 2 serii postawiono bardziej na jakość walk . Moim zdaniem to plus ,nie wydaje mi się by anime w , którym napierdalają się z każdą napotkaną osobą co 2 odc. było tak pasjonujące :/

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

Ja się z wami nie zgadzam , uważam ze shippuden jest dużo lepszy od 1 serii . Fakt dość często "napierdala rasenganami" ale jest to jego popisowa technika. Dodatkowo walki są pokazywane dość rzadko ale za to w jakim stylu np: walki paina z naruto czy jiraya stały się moimi (zapewne nie tylko moimi ) ulubionymi . Wydaje mi się ,że w 2 serii postawiono bardziej na jakość walk . Moim zdaniem to plus ,nie wydaje mi się by anime w , którym napierdalają się z każdą napotkaną osobą co 2 odc. było tak pasjonujące :/

Ale te coraz częstsze i dłuższe filery(ostatnio nawet w stosunku 1:1 do akcji z mangi) powodują, że nawet zagorzali fani(ja się za takiego uważam) z coraz wiekszą obojętnoscia patrzą na kolejne fillery o robieniu herbaty przez 8 epów..

Last.fm

Opublikowano

Przez fillery nie oglądam anime, jeśli chodzi o mangę to shippuden jest lepszy wg. mnie.

Śmierć Zabuzy to jednak najlepsza śmierć ever :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ale te coraz częstsze i dłuższe filery(ostatnio nawet w stosunku 1:1 do akcji z mangi) powodują, że nawet zagorzali fani(ja się za takiego uważam) z coraz wiekszą obojętnoscia patrzą na kolejne fillery o robieniu herbaty przez 8 epów..

Dlatego ja nie oglądam fillerów.

Więc kiedy zapowiadają, że np. w następnym miesiącu będą tylko fillery, to po prostu szukam sobie zastępczego anime na ten czas.

(nie mówie o tasiemcach).

Jednak teraz czuje potrzebe oglądania fillerów, bo Ci debile wpadli na pomysł, aby robić pół fillery - pół odcinki.

Przez co gdy nie obejrze fillerów, o danej historii to mogę się troche pogubić, bo ostatni odcinek tych fillerów może być pół fillerem. Np. przez 10 minut będzie dokończenie tego co było w fillerach.

Ktoś mnie wgl. rozumie ? :P

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Oglądałam całą pierwszą serie Naruto i chętnie się zabrałam za następną, ale nie dotrwałam do dzisiejszych odcinków.

Zgadzam się z autorem i jego argumentami, za długo wszystko przeciągają.

Wiadomo że manga idzie swoim tempem, ale w tym anime jest więcej fillerów niż prawowitej akcji z mangi.

Nie wiem no, może powinni wstrzymać wydawanie Shippudena na czas, kiedy autor narysuje więcej rozdziałów?

@up, ja cię rozumiem, podobnie robiłam w przypadku Bleacha :D

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...