Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z mikro

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam pewien problem z mikro. jesli jestem z kumplami w plutonie to moge gadac normalnie ale w grze jesli nacisne Q to nic sie nie dzieje a kumple normalnie rozmawiaja

Age is just a number :)

Opublikowano

może masz na nagrywaniu włączone głośniki a nie mikrofon.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Tak masz zrobione? Masz zaznaczone "V", że na "q" mówisz?

post-508811-0-25763500-1363995360_thumb.jpg

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

tak samo mam ja u cb, ale jak naciskam q to jesli jestem w plutonie to gadam a w grze nie moge niestety. nieraz przez mala chwile cos powiem i rozlacza mnie

Opublikowano

jeżeli cię dobrze rozumiem to chodzi ci o to, że nie mozesz mówić jeżeli nie jesteś z kimś w plutonie [grasz sam]

Niestety grając samemu nie możesz mówić w grze ponieważ wbudowany czat jest tylko i wyłącznie przeznaczony dla plutonów/kompanii

Opublikowano

zle mnie zrozumiales, jesli jestem w plutonie to moge mowic a jak zaczne gre, nadal w plutonie to slysze kolegow a ja nie moge gadac

Opublikowano

zle mnie zrozumiales, jesli jestem w plutonie to moge mowic a jak zaczne gre, nadal w plutonie to slysze kolegow a ja nie moge gadac

Błąd czatu głosowego. Wejdź w ustawienia i włącz testowanie mikro. Po teście będziesz mógł mówić normalnie.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...