Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

słuchaweczki

Iszklarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie przestała mi grać jedna słuchawka, szukam słuchawek do 120 max, raczej nie moge nic dodać.

Moje aktualne słuchawki były zajebiste, AKG K518DJ LE, bass tak mi głowe urywał, ogólnie wszystko było spoko, no jestem troche wkurwiony, rozczarowałem się na AKG.

W tej cenie bardziej polecacie sennheisery 201 czy superluxy hd681, może coś innego?

Do muzyki i gier.

FATAL1TY odpadają

Opublikowano

W tej cenie polecam sennheisery hd 202 sam jestem ich posiadaczem i są naprawdę spoko tylko troche nie wygodne < bolą uszy po kilku godzinach użytkowania. :)

Opublikowano

Fatal1ty na wzmaku/głośnikach dużo lepsze od Senków HD201/202 i mają zaje*isty mikrofon, nie chcesz ich twoja strata :f Bierz jakieś Philipsy lub Senki 201/202

Btw. polecam AKG K518

Opublikowano

Przecież napisałem, że teraz miałem właśnie akg k518 i mi się rozwaliły, jedna słuchawka nie działa, a poza tym kosztują one więcej niż 120, no kurwa.

Opublikowano

Przecież napisałem, że teraz miałem właśnie akg k518 i mi się rozwaliły, jedna słuchawka nie działa, a poza tym kosztują one więcej niż 120, no kurwa.

Przecież napisałem Ci co kupić, tylko poleciłem te AKG poza budżetem, no ku*wa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...