Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi średnie

EdziuGw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wiem, że były już takie tematy ale chciałbym jeszcze raz podyskutować ;p mianowicie jaki czołg średni polecacie do grania na dłuższą metę, chodzi mi o czołgi od poziomu V do IX/X

Opublikowano

Siemka wiem, że były już takie tematy ale chciałbym jeszcze raz podyskutować ;p mianowicie jaki czołg średni polecacie do grania na dłuższą metę, chodzi mi o czołgi od poziomu V do IX/X

Moim zdaniem najlepszy wybór to Batchat albo T-62A. Posiadam ruska i musze przyznać, że dobry czołg.

76561198001815076.png
Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy wybór to Batchat albo T-62A. Posiadam ruska i musze przyznać, że dobry czołg.

Batchat z jakiego państwa on bo jakoś nie kojarzę i co myślicie o E-50m niemieckim ? grał ktoś może ?
Opublikowano

Zależy od stylu grania. Ten twój E-50M to snajper. Średnie przyśpieszenie, więc to nie jest typowy med.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Batchat z jakiego państwa on bo jakoś nie kojarzę i co myślicie o E-50m niemieckim ? grał ktoś może ?

Francja.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja bardzo USA polecam jak linie T5-T10. Ta linia daję naprawdę dużo frajdy. Idę jeszcze w Bata, ale ta linia jest dla bardziej dośadczwiadczonych graczy. E-50 jest dobre- mobilne, dobry pancerz, sniperskie działo.

Opublikowano

Hmm ;p to jaki polecacie od siebie średni, bardziej mi zależy aby kierować się w elitarny czołg średni

T62-A chyba będzie najlepszym wyborem. Jak ci nie odpowiada rusek to polecam chińczyka.

76561198001815076.png
Opublikowano

Polecam Chinole : ) Sam mam już 9T Stockowy no ale zaje Fajnie nim sie gra ; ) Nie wspominając o 10t który jest booski ; )

Opublikowano

USA są przyjemne. T-20 spokojnie zarabia. Pershing już zależnie od bitwy (moim zdanime ma trochę słabe działo). Ogólnie to USA to fajne medy, może nei są zabójczo szybkie, może nie mają dział z super penetracją, ale polecam =p

Opublikowano

Polecam ci poczekać na test i zobaczyć samemu jakimi się najlepiej gra.

Opublikowano

Ja polecam E-62A aka BatPat121.

Teraz tak na poważnie, jak ktoś wcześniej powiedział pograj na teście bo każdy ma inny gust. (Jeżeli nie zaczaiłeś, poleconego wyżej czołgu nie ma)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...