Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PytaniA]O snajperze. Najlepiej WhyySoSerious niech odpowie.

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jakiś link do zasięgów snajperek bez jak i z różnymi dodatkami.

2. Jakiś sposób na zarabianie funds bez zmian ip.(nawet 10 funds dziennie)

3. Jakieś ciekawostki, co muszę wiedzieć o snajperze.

4. Mapy na jakich najlepiej grać na średnich detalach.

5. Odległości na Omanie. jakiś czytelny opis snajperki L96A1 (nie cyferki tylko graficznie. Najlepiej jakieś screeny itp)

6. Ktoś z kim mógł bym pograć.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

nie no gram już z 2 tygodnie czy wiecej, na 1 lvlu kupiłem jtigera więc aby nie zmarnować kasy chcę się nauczyć grać tym dobrze.

http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2833474247

up, twój link alchemical nie działa.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mogłeś na Pw xD

1. masz u Up. ale nie działa stronka od kilku dni.

2. Pobierz anonymoxa do firefoxa zmienia ip i ty w sumie za dużo do roboty nie masz, kiedyś były opcje video, ale już je skasowali, jest jeszcze portal aeriagames, gdzie można też zarabiać.

4. Karkand, karkand rush, sharqui rush, omana też ogarniesz.

5. http://www.mpcforum.pl/topic/870209-pytanie-odlegocina-mapach-snajper/ tutaj masz większość napisane, jak chcesz jakieś konkretne screeny z np pkt B do D na omanie to pisz tutaj, ale nie w tamtym temacie Przy okazji masz tam napisane moje wskazówki co do pkt 3 chciałeś.

6. masz temat podpięty na samej górze bfp4f. http://www.mpcforum.pl/topic/784276-info-zapisy-na-wspolna-gre/page-3

436951440626370320491.png

Opublikowano

Rzeczywiście nie działa, nawet nie sprawdziłem... mam nadzieję, że naprawią.

Trochę już grasz, więc pewnie w podstawach się orientujesz. Kurczę, ciężko mi coś wymyślić... To, że jak przytrzymasz LPM, to widać dokładnie gdzie trafił pocisk, pewnie znasz. Masz JTiger, więc maksymalny zasięg to jakieś 300 metrów, nie dziw się, jak na dalsze odległości nic nie ustrzelisz. Radzę dokupić Precyzyjną lufę, najlepsza do L96 i zwiększa zasięg do 350. Jeżeli nie wiesz jeszcze, jak dokładnie grać L96, to nie baw się w kampienie, graj na średni dystans (50 - 100 metrów) na takich mapkach jak Sharqi Rush, Karkand, Mashtuur.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

mam pytanie, czy oplaca sie dac jakis 1 punkt w heli i kampic na omanie na tym takim hotelu przy tej takiej stacji benzynowej?

25hmxok.png

Opublikowano

Hotel jest oczywistym miejscem i zostaniesz od razu zdjęty.

Musisz swoje campy ogarnąć, moich Ci nie podam, bo za dużo osób z tego forum ze mną gra i nie byłoby już mi tak wesoło ^^

Przeczytaj pierw cały temat z pkt 5 co Ci podałem i dopiero wtedy wróć z pytaniami :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

dobra wale to czytanie ide grac i kampic na hotel surasmen jakby co to gram na tym serwie co zawsze z omanem 4ever i mozesz mnie zdejmowac.

25hmxok.png

Opublikowano

Rzadko gram na Omanie, więc mogę się podzielić ^^ Między A a hotelem (tak po lewo patrząc od C) jest miejscówka z paroma osłonami, spawni się tam samochodzik, mało kto tam siedzi a widok jest niezły. Inna miejscówka, której używam to prawa strona drogi do A, między budynkami, ale tylko kiedy jest taka sytuacja, że twój team ma sporą przewagę i tamci się na A bronią. Miałem taką rundę niedawno, co chwila się wychylałem zza ściany na drogę i zawsze na A ktoś stał, wbiłem wtedy ponad 30 hedów w jakieś 5 minut. Jest też miejsce obok dźwigu, za budynkami, z widokiem na B, tyle że często goście z M95 tam siedzą.

PS. napisałeś w tamtym temacie, że szukasz kogoś do gry i preferujesz pisanie przez czat. To tak jak ja, ponadto też mam JT i wahające się staty, od 5/10 z lagami do 35/5 gdy sprzyja net :D Możesz mnie dodać, nazywam się tak jak tu, może się uda zagrać kiedyś.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kupywać JTigera jak się nie potrafi grać Snajperem facepalm

Ja uwielbiam mape Mashtuur, tam po prostu przy dobrych "wiatrach" potrafie 8 k expa i staty 25/5 mam 14 LVL i JTigera. Z Surasmenem trzeba się ugadać żeby go pokarać (HEHEHHE:D)
Najszcześciej Gram na Karkandzie Omanie i Masthuurze.
Ty też graj na takich. A Kampy na Omanie trzeba sobie Samemu wynaleźć. Przykładem są te skały Koło C mało kto cię zauważy (patrząc na twój strój) Także możesz tam po kampić :)

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

mało kto cię zauważy (patrząc na twój strój)

napewno ten którego zdejmiesz , a jak to snajper to ci wyśle kulke w niedlugim czasie :ninja:

na OMANIE gościa z dzwigu , jak nie jest szybki to sie zdejmuje z TOWa tego przy pociągu :)

i z czołgu jak sie podjedzie pod górke :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...