Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jakby ktos nie wiedział co napisali:

siema, tak jak się spodziewaliśmy, był update, ciągle mają asa w rękawie, ale tego się spodziewaliśmy, ich zmiany nie wyglądają tak strasznie jak w ostatnim tygodniu, ale wciąż nas skrępowało, to zajmie trochę czasu, żeby to wszystko uporządkować, będziemy gotowi na update przed następnym tygodniem, z powodu naszego ograniczonego czasu, i ponieważ nie wiemy jak ogromne te zmiany są
przepraszamy że musicie czekać, pracujemy nad PBDO tak szybko jak to możliwe
pozdro
v5^development

Czyli w sobotę kupuje Ibota - nice.

silvertcsax.gif

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ up 35 zł . I nie będe kupował co miesiąc no chyba że pbdobot znowu będzie taką manianę odwalał z tymi aktualizacjami.

silvertcsax.gif

Opublikowano

UP: Czemu się tak wkurzacie na tego pbdo?

oni tam robią server dark orbit i aktualizacje !

jD jest nastolatkiem - z czego co przeczytałem to dajcie mu czas :) na moje oko w przyszłym tyg. będzie jak wcześniej :) a kilka dni nie bocenia nie zrobi z was pchełki :)

Opublikowano

Foxx, ma dobrą range i nie chce jej stracić.

Wiecie może kiedy wyjdzie ibot.. bo nie mam urka na boosterki;///

Wiemy tyle samo co ty, wszyscy czekam na aktualkę botów

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Z powodu że jest taki temat to zadam pytanie.

PL1 MMO , lepiej wyjdę jak będę bocił goliathem( spectrum i all z handlu) czy leonkiem ?? Wiem że leonka rzadziej biją ale goliathowi podobno lepiej idzie , jak sądzicie ?? sprawdzić tego nie mogę bo oczywiście PBDO OFFLINE ..

mapa 1-3 i oczywiscie pbdotkiem, 5 lf4, szewron cma romb bariera

Opublikowano

Tia, przed poniedziałkiem pbdobot nie wyjdzie. Kupiłem dzisiaj Ibota za 35 zeta i teraz tylko czekać na jego aktualizację, mam nadzieję że będzie szybka bo podobno aktualizowanie Ibota w porównaniu z aktualizowaniem PBDObota nie jest trudne ponieważ Ibot i DO są napisane w Javie.

silvertcsax.gif

Opublikowano

PBDO w sporej części zaktualizowany + Publicznie jest wypuszczony, lata i bije mi alienki właśnie ;)

Opublikowano

tak jak mowi anonymous bot dziaa jedynie niesprzedaje surek i nie działa pet, a wy mówiliście że ibot bedzie szbciej :)

A fox kupił ibota 0.o

Arsenal it's my religion. Only Arsenal. Only...

silvern4sm2.gif

Opublikowano

Haha foxx, to żeś się zdzwił mówiąc ,, pbdo nie wyjdzie przed poniedzialkiem'' a tu prosze, ciekawe jak na mapie:)

mam problem, loguje sie, download, download bot client i nic pomoze ktos?

Opublikowano

Niee, PBDO dalej normalnego update nie ma, więc nie mówcie że IBota wyprzedzili.

Dali niedokończoną wersję, i napewno na obecną chwilę nie działa PET i sprzedawanie surek.

Opublikowano

tak jak mowi anonymous bot dziaa jedynie niesprzedaje surek i nie działa pet, a wy mówiliście że ibot bedzie szbciej :)

A fox kupił ibota 0.o

Haha foxx, to żeś się zdzwił mówiąc ,, pbdo nie wyjdzie przed poniedzialkiem'' a tu prosze, ciekawe jak na mapie:)

mam problem, loguje sie, download, download bot client i nic pomoze ktos?

Nie mówcie hop, póki nie przeskoczycie :D. jD mówił że wypuści wersję pbdobota nawet dzisiaj i już to zrobił ale nie będzie to stabilna wersja.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...