Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - karta graficzna.

Gość Zorion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Minecraftem.Po zakupieniu nowej karty graficznej Sapphire Technology Radeon HD6670 2GB DDR3 PCI-E 128BIT HDMI/DVI/D-SUB LITE,tu macie link:http://www.alsen.pl/podzespoly-pc,k20/karty-graficzne,l115/sapphire-technology-radeon-hd6670-2gb-ddr3-pci-e-128bit-hdmi-dvi-d-sub-lite,p55836.html

Minecraft przestał działać i pojawił się błąd Bad video card drivers.

Minecraft działał znakomicie na starszej karcie graficznej.

Jeśli ktoś znajdzie odpowiedź proszę napisać.

Opublikowano

Ze strony producenta pobierz NAJNOWSZE sterowniki i zainstaluj, a jeśli dalej nie zadziała to kliknij PPM ----> Wlasciwosci----> zgodności---> i tam wybierasz win xp, ale na 100% nie jestem pewien :D

#JebacSygnatury

Opublikowano
Witam mam problem z Minecraftem.Po zakupieniu nowej karty graficznej Sapphire Technology Radeon HD6670 2GB DDR3 PCI-E 128BIT HDMI/DVI/D-SUB LITE,tu macie link:http://www.alsen.pl/podzespoly-pc,k20/karty-graficzne,l115/sapphire-technology-radeon-hd6670-2gb-ddr3-pci-e-128bit-hdmi-dvi-d-sub-lite,p55836.html

Minecraft przestał działać i pojawił się błąd Bad video card drivers.

Minecraft działał znakomicie na starszej karcie graficznej.

Jeśli ktoś znajdzie odpowiedź proszę napisać.

Powiem że dosyć nie najnowsza karta graf. Pobierz sterowniki do karty graficznej.

Wysłane z mojego GT-I5800 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ten błąd oznacza ewidentnie brak, lub złe sterowniki do karty.

Powiedz jaki masz system operacyjny, to dam Ci linka do dobrych sterowników. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Ten błąd oznacza ewidentnie brak, lub złe sterowniki do karty.

Powiedz jaki masz system operacyjny, to dam Ci linka do dobrych sterowników. ;)

Windows Xp 32 Bit mam ale na starej karcie działało i ściągnąłem najnowsze sterowniki.

PS.Stara karta graficzna to ati x1300 256 mb

Opublikowano

Masz Xp'ka , tak?

Spróbuj tak .

PPM ->Właściwości -> Ustawienia ->Zaawansowane->Rozwiązywanie problemów -> Suwak przesuń na trzecią kreskę.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Masz Xp'ka , tak?

Spróbuj tak .

PPM ->Właściwości -> Ustawienia ->Zaawansowane->Rozwiązywanie problemów -> Suwak przesuń na trzecią kreskę.

Próbowałem tak ale nie działa :(

Pokaż cały build, interesuje mnie płyta główna. Myślę, że znam rozwiązanie problemu.

Płyta główna to Asus M2N-X.

Opublikowano

Poprostu kupiles slaba karte graficzna juz po taktowaniach mozna wywnioskować że nie nadaje się do gier. Co z tego ze ma 2gb jak taktowania sie liczą

Trzeba było najpierw popytać sie ludzi na forach a nie brać pierwszej lepszej za tą cene kupil byś może i używke ale 3-4 lepszą od tej

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Poprostu kupiles slaba karte graficzna juz po taktowaniach mozna wywnioskować że nie nadaje się do gier. Co z tego ze ma 2gb jak taktowania sie liczą

Trzeba było najpierw popytać sie ludzi na forach a nie brać pierwszej lepszej za tą cene kupil byś może i używke ale 3-4 lepszą od tej

Słaba nie jest,a po drugie nie brałem pierwszej lepszej tylko wybierałem.

Opublikowano

Wsadziłeś grafę do slotu PCI x16 ? Wykrywa ją w ogóle ? Grafika jest lipna i to poważnie Ci mówię, 128 bit to już przeszłość. Odinstaluj też sterowniki od starej grafiki bo możliwe, że komputer ich używa.

DualFly

Opublikowano

Wsadziłeś grafę do slotu PCI x16 ? Wykrywa ją w ogóle ? Grafika jest lipna i to poważnie Ci mówię, 128 bit to już przeszłość. Odinstaluj też sterowniki od starej grafiki bo możliwe, że komputer ich używa.

Ja odinstalowałem stery od starej karty graficznej już dawno,a karta jest na PCI x16.Tak wykrywa Ją.

Opublikowano

Najwyraźniej nadal nie widzi OpenGL. Zainstaluj jakieś nieoryginalne sterowniki. Wiem, że to często niepewne, ale w niektorych przypadkach działa.

Jestę Ktosię i lubię muzykę:
musiccraftlogo.png
a kliknij sę

Opublikowano

Odinstaluj sterowniki od nowej karty i starej potem zainstaluj od nowa do tej nowej grafiki(od producenta)

Opublikowano

Karte graficzną do piekarnika. Powinno pomóc.

Taki proces wykonuje się przy uszkodzeniu karty tj. kiedy są wady w wyświetlanym obrazie więc nie wtrącaj się jak się nie znasz.

DualFly

Opublikowano

Taki proces wykonuje się przy uszkodzeniu karty tj. kiedy są wady w wyświetlanym obrazie więc nie wtrącaj się jak się nie znasz.

Karta nie mogła się uszkodzić ponieważ jest nowa a wszystkie gry chodzą genialnie np.Far Cry 3 mam na Wysokich 30 fps.

Opublikowano

Sterownik załatwi sprawę.

Już mówiłem zainstalowałem najnowsze oraz usunąłem od starej karty graficznej,po usunięciu sterowników od starej karty graficznej przeczyściłem jeszcze rejestr CCleanerem.

Opublikowano

hmmm wyczysc syf z kompa?

Syfu na kompie to ja nie mam ponieważ o to dbam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...