Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny problem z locale_pl.

ichus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem z locale_pl , gdy wypakuje sobie pliczki "locale_pl" i niz nie zmieniając w nich ani dodając spakuje je po czym wkleję do pack to client wyłącza się gdy pasek dojdzie do 100%. Natomiast gdy wkleję locale_pl wszystko działa. Dziwne dla mnie jest to że wypakuje locale_pl i kompletnie nic tam nie zrobię tylko spakuje to nie działa.

Co podaje SYSERR (po spakowaniu): 0322 16:55:25701 ::

uiSafebox.py(line:25) __LoadDialog
ui.py(line:2684) LoadScriptFile
PasswordDialog.__LoadDialog.LoadObject - exceptions.KeyError:window
0322 16:55:25701 :: ============================================================================================================
0322 16:55:25701 :: Abort!!!!
Co pokazuje SYSERR z tymi samymi plikami , nie pakowanymi:
****NIC****

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Może net framework 4 nie masz zainstalowanego sprawdz

Mam zainstalowane :). Dziwne jest cholera to że dwa takie same pliki, wypakuje -> spakuje (bez żadnych dodań, zmian w plikach) to nie działa. Jak wkleje te same pliki (nie wypakowując) to działa....

@@O cholerka teraz się obudziłem i zauważyłem że passworddialog.py ma wagę 0 bajtów plik się uszkadza przy pakowaniu. Przepraszam za zbędny temat do zamknięcia.

signjpg_swwrens.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...