Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena konta:) prosba :>

Swobodny Irek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec tak jak w temacie mam konto ktore chcialbym sprzedac niemam zamiaru tutaj handlowac poprostu chce je wycenic ale niemam pojecia ile moglbym za nie otrzymac.. A wiec kilka informacji:

- nigdy nie banowane

- zadbane konto postaci wiekszesc 3150+

- runy 9 stron :) takze wszystko :) od supportu po ap TOP

- w konto wrzucone wiele dni i pieniedzy takze licze ze chyba bedzie troche warte

- elo juz widnieje na screenie

dodaje dodatkowo ss'y (wiecej ss'ow na PW wrazie czego)

http://imageshack.us/photo/my-images/547/nasprzedaz4.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/829/nasprzedaz3.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/199/nasprzedaz2.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/819/nasprzedazl.jpg/

prosze o pomoc a za uzasadnione propozycje kwoty ktora moge otrzymac dam Like ! :)

Dziekuje z gory

Opublikowano

Moje konto !!

- . -

Zostalem oszukany, wymienilem sie z typem.

A ten odzyskał swoje konto po tygodniu -.

Takich ludzi to tępić ...

+ moje ss -.-

Nawet typie nie raczyleś zrobić swoich ?

Dzisiaj napisze do supportu i odzyskam to konto .:** .

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

Szwagier życzę powodzenia, mam nadzieję że odzyskasz te konto, a ten złodziej będzie się smażył w piekle, temat do zamknięcia...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Niestety nie odzyskam ..

Gdyż sam to konto kupiłem na allegro juz dawno temu :( .
I nie mam jak odzyskać :(.

Ale jak widać dzieciuchy , lubią sie bawić w okradanie .

Powodzenia zycze.

Teraz musze od nowa wbijać 30 lvl .:((((

I grac postaciami za 450 -.-

Znowu te pierdolone RUNY !!!

a tam mialem 9 stron kur mac

~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

Szwagier, ja kupowałem konto na allegro kiedyś za 80zł 15 skinów w sumie dla nich. i grałem zawsze w jakimś gronie "samych swoich" gdzie nie raz ktoś wbijał na czyjeś konto zagrać zwłaszcza że z czasem rozjebaliśmy po euw/eune/na po bugu paru zmieniało region i tak czasami ktoś grał na czyimś koncie. po bugu miałem 50skinów+ i też ktoś mi dmuchnął konto. napisałem do gościa od którego je kupiłem. żeby dał mi swoją miejscowość założenia konta, pierwszą postać za 6300 i pierwsze zakupy za rp oraz jaki ma net. konto odzyskałem.

Opublikowano

Okej no to od poczatku.. Sytuacja widze tutaj sie zaostrza no wiec dodam swoje pare groszy.. Okej.. Szwagier chcial sie wymienic ze mna kontem kiedys dawalem temat na wycene i on sie zglosil ze chce sie wymienic no wiec okej wymienilismy sie wszystko ladnie pieknie, ale w pewnym czasie doszedlem do wniosku ze nie moge juz dluzej grac w lola troche za nauke trzeba sie wziasc itd. No wiec dawaj sprzedac to konto no i sprzedalem konto wlasnie zalozycielowi tego tematu za REALNE PIENIADZE kwota jest nie istotna. Pewnego razu napisal on do mnie ze szwagier zaczal mu grozic ze jak nie odzyska konta to zabierze konto o ktorym tutaj mowa "dziecinne zachowanie" rozumiem jakby on byl winny temu ze tego konta to okej spoko. Nazywasz go teraz oszustem bo ty niemasz konta ? Jezeli szwagier ty kazales mi sprawdzac moje e-maile bo niby na 1 e-mail przychodzi zmiana hasla to czego ty tutaj szukasz? Napisalem Ci niemam nic wspolnego ze zmienieniem passow na twoim koncie.

Chlopaka teraz wyzywacia od oszustow a nie jest niczemu winny.. -.- zalosne zachowanie "wielcy sprawiedliwi"

temat jest do zamkniecia mialo byc wycenianie mniej wiecej konta a tutaj jakies obelgi leca w tym momencie powinny poleciec warny dla tych ktorzy obrazaja zalozyciela tego tematu.

Nie rozumiem niektorych ludzi.. ehh.. maja jakies keyloggery czy *** wie co a winy szukaja we wszystkim tylko nie w sobie.. Pozdro&pocwicz mistrzu..

Opublikowano

50-70 zł

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Okej no to od poczatku.. Sytuacja widze tutaj sie zaostrza no wiec dodam swoje pare groszy.. Okej.. Szwagier chcial sie wymienic ze mna kontem kiedys dawalem temat na wycene i on sie zglosil ze chce sie wymienic no wiec okej wymienilismy sie wszystko ladnie pieknie, ale w pewnym czasie doszedlem do wniosku ze nie moge juz dluzej grac w lola troche za nauke trzeba sie wziasc itd. No wiec dawaj sprzedac to konto no i sprzedalem konto wlasnie zalozycielowi tego tematu za REALNE PIENIADZE kwota jest nie istotna. Pewnego razu napisal on do mnie ze szwagier zaczal mu grozic ze jak nie odzyska konta to zabierze konto o ktorym tutaj mowa "dziecinne zachowanie" rozumiem jakby on byl winny temu ze tego konta to okej spoko. Nazywasz go teraz oszustem bo ty niemasz konta ? Jezeli szwagier ty kazales mi sprawdzac moje e-maile bo niby na 1 e-mail przychodzi zmiana hasla to czego ty tutaj szukasz? Napisalem Ci niemam nic wspolnego ze zmienieniem passow na twoim koncie.

Chlopaka teraz wyzywacia od oszustow a nie jest niczemu winny.. -.- zalosne zachowanie "wielcy sprawiedliwi"

temat jest do zamkniecia mialo byc wycenianie mniej wiecej konta a tutaj jakies obelgi leca w tym momencie powinny poleciec warny dla tych ktorzy obrazaja zalozyciela tego tematu.

Nie rozumiem niektorych ludzi.. ehh.. maja jakies keyloggery czy *** wie co a winy szukaja we wszystkim tylko nie w sobie.. Pozdro&pocwicz mistrzu..

1 post, zarejestrowany dziś 10:21.... i jak mamy Ci wierzyć? To możesz być ty, założycielu tematu próbując bronić swoją dupę... gdybyś był zarejestrowany rok i miał z 1000 postów to bym uwierzył.

Co do tematu... my nie sąd... załatwcie to między sobą bo my nic nie pomożemy z kradzieżą...

Opublikowano

po pierwsze gdzie ten temat. po drugie skąd szwagier miałby wiedzieć komu konto sprzedałeś? po trzecie nie wiele rozumiem z tego co piszesz. chodzisz do gimnazjum? po czwarte jak mogłeś napisać jakiś temat mając tutaj konto od godziny? pewnie z innego konta. czekam na link.

Opublikowano

Ale ja mam juz na to wy......

Nie bede płakał o takie gówno.

Teraz juz wiem ze lepiej zrobić swoje konto i grac nim caly czas

niz kupować od pseudo dzieciaków .

Mozna zamknąc temat , bo się spam robi.

Zrobiłeś mnie w bambuko i tyle.
Jesteś gównem .

czołem !

~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

Ale ja mam juz na to wy......

Nie bede płakał o takie gówno.

Teraz juz wiem ze lepiej zrobić swoje konto i grac nim caly czas

niz kupować od pseudo dzieciaków .

Mozna zamknąc temat , bo się spam robi.

Zrobiłeś mnie w bambuko i tyle.

Jesteś gównem .

czołem !

Ja ci polecam wbić 4800 pz i kupić postać adc żeby nazbierac 6300 na jakąs postać polecam fizza oraz za 4800 ezreala bardzo fajna postać ma free flesha i można łatwo wyccarować gre i czerpieć fun z gry. O to na jego build ktory ja zakładam: Beserki, krwiopijec, zmora licza, last whisper (taki niebieski łuk), ostrze nieskonczonosci, moc trójcy.

@Topic

10-20 zł gdyż historia konta jest straszna + pewnie dostanie bana to konto gdyż zostało zakupione + ukradzione

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...