Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sterownikami gt610

Agenciorrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę tego posta gdysz mam problem ze sterownikami.

Po instalacji systemu wszystko oky, instaluje wszystkie stery bez grafy(gt610 zostaje na sterownikach "windowsa") wszystko śmiga gdy jednak zainstaluję sterowniki od producenta do grafiki po ponownym włączeniu komputera w trakcie wczytywania systemu ekran gaśnie (nie ma sygnału) a komputer po chwili się resetuje. I tak jest w kółko, kilka razy instalowałem system próbowałem wszystkiego... i nie wiem co się dzieję ma ktoś jakiś pomysł lub zna powód tego ??

Niby sklep kazał odesłaś na gwarancję karte graficzną, ale nie jestem pewnie czy coś źle nie instaluje czy coś. Dlatego proszę o pomoc jeśli ktoś wie co może być powodem jeśli się nie wyjaśnie to wyślę w poniedziałek na gwarancje.

Przepraszam za ewentualne błędy ale pisałem w małym pośpiechu.

Dodam opis sprzętu:

* AMD Phenom II x6 1045T

* MSI 760GM-P21

* 8gb ram

* Hitachi 320gb

* MSI tg 610 2gb

728x90.png

Opublikowano

a dlaczego, przecież pisze że tylko sterowniki producenta instaluje a sterowniki nvidii próbowałeś ?

jaki system, może to tylko wina nie podpisanych sterowników producenta ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Instalowałem producenta i ze strony nvidii też i dalej nic. W sumie to już posłałem ją do servisu jak wruci lub servis się skontaktuje napiszę co było powodem.

Obstawiam uszkodzenie tak jak mi servis napisał że mam im odesłać, lub nie kompatybilność z resztą podzespołów (mało prawdopodobne)

Vin 7 64 bit Home sterowniki w sumie z kilku źródeł instalowałem i kilka wersji (nowe i starsze)

728x90.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...