Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL

Yellow♫

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem ostatnimi czasy pograć z kumplami na PLu, pobrałem metin2pl, zainstalowałem, pobrałem aktualizacje ucieszony chcę uruchomić a tu zawiesił się komputer i nagle bluescreen nie wiem o co comon tak więc pytam się tu może ktoś miał ten sam problem i go rozwiązał.

Instalowałem 3 dni temu wczoraj sformatowałem kompa i wgrałem od nowa win7.

Za pomocne odpowiedzi lajki polecą czy co tam chcecie

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Ten problem masz tylko na cliencie globala?

tak, ale teraz wyskakuje inny błąd przy pathowaniu pobiera metin2bin w połowie pobierania tego pliku jest błąd "Rozpakowanie pliku nie powiodło się"

Opublikowano

tak, ale teraz wyskakuje inny błąd przy pathowaniu pobiera metin2bin w połowie pobierania tego pliku jest błąd "Rozpakowanie pliku nie powiodło się"

Restart komputera i włącz patchowanie przez te "kurczaki".

1373443667-U470250.png

Opublikowano

To tak poświęciłem cały dzień na aktualizacje pobrałem dosłownie wszystko co mi pokazało w windows update,

uruchom przez obejście

dla xp'ka przy takim problemie doradzil bym zainstalowac sp3 a dla 7 to nwm ;d

mam win 7 professional x64

Wgrałem również aktualne stery karty graficznej, uruchamiam patchera pobrało wszystko bez problemu, włączam no i jest okienko przez jakieś 7/8 sec mogę wybrać serwer channel i potem zwiecha no i bluescreen nie co robić na forach innych są podobne tematy lecz bez rozwiązania

Restart komputera i włącz patchowanie przez te "kurczaki".

Zobaczę czy to zadziała jeśli nie to zna ktoś jakieś obejście aby bez patchera się dało otworzyć okienko metina?

Nie działa jednak od razu wyłącza się komputer ale teraz bez BS...

Opublikowano

To tak poświęciłem cały dzień na aktualizacje pobrałem dosłownie wszystko co mi pokazało w windows update,

mam win 7 professional x64

Wgrałem również aktualne stery karty graficznej, uruchamiam patchera pobrało wszystko bez problemu, włączam no i jest okienko przez jakieś 7/8 sec mogę wybrać serwer channel i potem zwiecha no i bluescreen nie co robić na forach innych są podobne tematy lecz bez rozwiązania

Zobaczę czy to zadziała jeśli nie to zna ktoś jakieś obejście aby bez patchera się dało otworzyć okienko metina?

Nie działa jednak od razu wyłącza się komputer ale teraz bez BS...

Jest obejscie! moge Ci dac na PW obejscie

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...