Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]Kwadratowa Masakra

JeBeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Gatoo130

Ile grasz w MC: Ze dwa lata będzie

Coś o sobie: Jestem Sebastian. Ostatni rok chodzę do gimnazjum. Interesuję się informatyką i minecraftem lubię grać w piłkę nożną i koszykówkę. Nie jestem grieferem ani nie utrudniam rozgrywki graczom.

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imię /nick - Karol/Xosus

Wiek - 16

Ile grasz w MC - od wersji 1.7.3

Coś o sobie - Chodzę do ostatniej klasy gimnazjum. Wybieram się później do Technikum Informatycznego. Marzę o serwerze spokojnym i wolnym od spamu. Pozdrawiam :D

Opublikowano

Imię / Nick: Sebastian / Litchuania

Ile grasz w Minecrafta?: Od 1.6.6 bety, czyli pare lat.

Coś o sobie: Nazywam się Sebastian, mam 13 lat i chodzę do 6 klasy podstawówki. Chciałbym się dostać na serwer bo lubię pograć w gronie znajomych, a nie z grieferami. Nie kradne nic, nie niszcze. Interesuje się grafiką komputerową i grami strzeleckimi, czyli np. Gears of War, Call of Duty, i tak dalej. Mam nadzieję, że się dostane, z góry dzięki i pa.

PXUm92q.gif

Opublikowano

Imię /nick - SerusssMc

Wiek - 14

Ile grasz w MC -Alpha

Coś o sobie - Lubie grac w minecrafta mój ulubiony sport to pilka nożna jestem osobą oryginalną nie odgapiam nic od kogoś style i tym podobne jestem miłą osobą

Opublikowano

Sprawa została rozwiazana.Prosze zglaszac takie sprawy do administracji.Najlepiej zrobic SS jak was bije lub chociaz zdiecie czatu aby to potwierdzic.
GG - 46047855

Opublikowano

Imię /nick - Michał/Rineyruz

Wiek - 14

Ile grasz w MC - Od bety 1.4.7

Coś o sobie - Lubię grać w minecrafta, jak i lubię rywalizację. Chętnie oglądam kwadratową masakrę, a więc chciałbym sobie pograć na serwerze tego typu.

9amUS1C.png
Opublikowano

Imię /nick - Dominik nick: Domi2533

Wiek - 13

Ile grasz w MC - 1,5 roku

Coś o sobie - Jestem fajny, ogarnięty itp. ;)

Opublikowano

Imię /nick - Mateussz

Wiek - 13

Ile grasz w MC - Od pierwszych części Alpha

Coś o sobie - Nazywam sie Mateusz, prowadze mala dzialalnosc na youtubie, gram na gitarze, keyboardzie, fortepianie i skrzypcach

Opublikowano

Zapisy znowu ON . Wszyscy ktorzy grali wczesniej MUSZE ponownie zlozyc podanie albo tutaj albo na moje GG 46047855

Opublikowano

Moje podanie

Imię /nick - Jarek / PLHugo68

Wiek - 13

Ile grasz w MC - od Bety 1.5

Coś o sobie - Nazywam sie Jarek mam 13 lat. Interesuje sie komputerami i Minecraft'em. Jestem ogarniety i nie cheatuje. Gram w Minecraft'a od Bety 1.5.

Podanie brata

Imię /nick - Kuba / PLTytus181

Ile grasz w MC - od 1.2.4
Coś o Sobie: Gram w Minecraft od wersji 1.2.4. Lubię budować i pomagać innym.
Opublikowano

Nick: SufletOS

Imię: Alex

Ile masz lat: 13

Coś o sobie:

Cześć, jestem aleks i lubię grać w miencrafta, nie mówie złych wulgarnych słów, jestem wychowany w kulturze i współpracy. Jak patrzę, będę mógł do jakiejś dołączyć drużyny i ją wspomagać moim owym bogatym językiem. :)

Hmmm, jakie ja mam hobby? Będę się uczył programować w javie oraz lubię czasem do czasu robić różne teksturki, dobre budowle. Ale lubię postrzelać.

Myślę że na serwerze będziecie mieli dobre zdanie o mnie. ;)

Opublikowano

Nick: Bumek662

Imię: Piotr

Ile masz lat: 13

Coś o sobie:

Ogarniam takie serwery, miałem duuużo własnych serwerów. Wszystkie trzymały się sporo czasu, miałem również sieci serwerów i byłem headadminem na MC4U.

Lubię w takie serwery grać, nie lubię się opierdalać.. Nie robię błędów ortograficznych.

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...