Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak najlepiej się odchudzać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Chciałbym zgubić trochę KG mam zamiar w rok schudnąć 20-40 kg (jak mi się uda) ale nie wiem od czego zacząć.Wiem że najlepiej gdybym wychodził na dwór i mnie jadł ruszał się itd ale nie ma "Szybszego" sposobu na odchudzanie się?.Może wy mi pomożecie.Za każdy post lajka

@BTW

Hejt=Raport

Spam=Raport

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

1, ujemny bilans kaloryczny

2. interwaly

ps. to jest forum komputerowe nie sportowe .

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

1, ujemny bilans kaloryczny

2. interwaly

ps. to jest forum komputerowe nie sportowe .

Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział, w którym nie musisz bać się pytać o sprawy poza forumowe, jak i ściśle z nim związan

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jeżeli chodzi o dietę to nie przesadzaj bo sobie tylko możesz zaszkodzić zamiast pomóc, jedz mniej lecz tak aby Twój organizm nie wołał o jedzenie , odmów sobie ciężkich posiłków a jedź warzywa, owoce i lekkostrawne potrawy . Bez opinii lekarza / dietetyka nie eksperymentuj z cudownymi dietami bo tylko się przykrych skutków ubocznych nabawisz ...

Zacznij ćwiczyć, nie musi być tego bardzo dużo lecz regularnie ...

Mój znajomy sporo tłuszczyku się pozbył jak chodził co 2 dni na basen , robił około 50-80 25 metrowych długości swoim spokojnym tempem z przerwami co 10/15 .

Znajdź sobie jakiś dobry plan treningowy bo samo bieganie nie pomoże CI bardzo, jedynie wzmocni troszkę kondycje ale i tak niezbyt dużo ..

Podczas biegania także staraj się wykonywać różne ćwiczenia i robić przerwy podczas biegu na wykonanie jakichś skłonów czy czegoś tak aby wszystkie partie ciała były zmuszone do wysiłku, jednak przy treningach musisz spożywać pokarmy z wartościami odżywczymi i witaminki brać typu magnez itp .

Pozdrawiam

xGerdinus.

Opublikowano

Na pewno , aby schudnąć, będziesz musiał oszczędzić trochę siedzenia na komputerze. Codziennie wieczorem ćwicz (ćwiczenia Mel , działają,i inne) naprawdę są bardzo męczące i jak będziesz tak co wieczór 1 godzine ćwiczeń , dieta (ale nie taka na tydzień i koniec utrzymuj ją ciągle. Gdy schudniesz weź jakieś tabletki na libiodo.) Powodzenia :P .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

5 posiłków dziennie, co ~3h

Kwasy omega 3

woda na popitkę

Siłownia: 30min crosstrainer następnie ćwiczenia siłowe, steper 30min na palcach, ćwiczenia na brzuch w moim przypakdu 4 miesiące 10kg mniej.

Basen też dobry pomysł, ale ja nie praktykuje. Siłownia wystarczy co 2 dni. (niedziela wolna)

Co najgorsze będzie dla ciebie MPC papa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...