Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]SkallCraft

eliot234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa gosciu co klamiesz jak cie pierdolne zlodzieju nazw!!

Haha ta nazwa człowieku jest już zajęta przeze mnie od 8 miesięcy. Mogą to potwierdzić użytkownicy na MPC forum.

Opublikowano

Kurwa gosciu co klamiesz jak cie pierdolne zlodzieju nazw!!

Haha ta nazwa człowieku jest już zajęta przeze mnie od 8 miesięcy. Mogą to potwierdzić użytkownicy na MPC forum.

Ja potwierdzam gram od pierwszej edycji tego serwera, który był około roku temu.

Opublikowano

Jezu cały czas tylko ten SkallCraft który i tak znowu upadnie po kilku dniach (2x grałem na twoim serwerze i 2x padł po kilku/kilkunastu dniach)

Serwer nie upadnie to gwarantujemy.

Opublikowano

EliotLJ twoj serwer SkallCraft na modach byl zarombisty czemu przezuciles sie na serwer pvp?? zrob jeszcze raz serwer na modach czekamy z niecierpliwoscia az zrobisz reaktywacje SkallCrafta na modach.

Opublikowano

EliotLJ twoj serwer SkallCraft na modach byl zarombisty czemu przezuciles sie na serwer pvp?? zrob jeszcze raz serwer na modach czekamy z niecierpliwoscia az zrobisz reaktywacje SkallCrafta na modach.

Serwer na modach może będzie ale to dopiero może we wakacje.

Opublikowano

Server do dupy

A jeszcze kolega kłamie iż nie jest to dedyk tylko serv postawiony na www.slotex.pl

Opublikowano

No, no...

Wpadłem tutaj przez przypadek ale może się wypowiem.

Pamiętam czasy serwerowni SkallCraft'a kiedy w sieci był jeszcze mój serwer MachinesCraft :)

To były świetne czasy... Tylko później zaczęło się niestety wszystko walić i nie było już jak dawniej.

Z tego co Hultaj mi pisał Eliot porzucił serwer i "uciekł" z kasą.

Tak czy siak życzę powodzenia.

Opublikowano

No, no...

Wpadłem tutaj przez przypadek ale może się wypowiem.

Pamiętam czasy serwerowni SkallCraft'a kiedy w sieci był jeszcze mój serwer MachinesCraft :)

To były świetne czasy... Tylko później zaczęło się niestety wszystko walić i nie było już jak dawniej.

Z tego co Hultaj mi pisał Eliot porzucił serwer i "uciekł" z kasą.

Tak czy siak życzę powodzenia.

Serwery padły dlatego że hosting ciągle miał problemy z maszyną i były lagi oraz crashe na serwerach.

5 minut do startu serwera !!

Refresh

Zapraszamy !!!

Zapraszamy wszystkich !

Refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...