Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana mail'a.

Sinisalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ;)

Wczoraj dnia 21.03.2013 pewien koleś na serwerze Kirian s14,napisał na wołaj,że z chęcia kupi konto za doładowanie z dobrym eq.Ja pomyślałem sobie tak:'pchi po co mi te konto?z chęcią oddam za doładowanie' i bez żadnych namyślen do niego napisałem.Umówiliśmy się na skype,i zaczelismy normalnie gadać.Ustaliliśmy sumę doładowania (35zł) i wtedy zaczeła się zabawa.

(na początek kazał udostępnić mi ekran,bo niby cos tam nagrywa gdybym go oszukał,pomyślałem,że okej czemu niby nie?)poprosił mnie abym wszedł na swoje konto,które chce mu sprzedać i wszedł na stronie głownej w zmiane e-mail.Wpisałem swój stary i jego nowy,ponieważ wiedziałem,że aby zmienić e-mail musze zaakceptować na starym klikając w link.No i okej,wszystko wydawało mi się bezpieczne,juz mialem spadac zadowolony,że przesle mi prawie 40 dyszki za konto,które było niczego sobie.Aż tu nagle pisze mi żebym wszedł na chwilke na konto(bo niby ma dla mnie niespodzianke).Więc dobra wchodze i nie moge sie zalogować,'Kur*a' pomyślałem 'co się dzieje?',a on do mnie umiesz tak?Fajny triczek?i co eq mi spier****ło z przed nosa,szkoda bo było 5B,ale na mały lvl.

I TERAZ PYTANIE BRZMI:

CZY KTOS WIE JAK ON TO ZROBIŁ?BO JESTEM STRASZNIE CIEKAW TEGO,MA KTOŚ JAKIS TUTORIAL DO TAKIEGO JAK ON TO NAZWAŁ 'TRICZKU'?ALBO KTOS MI TO WYTŁUMACZY?WIELKIE DZIEKI ALL!POZDRAWIAM ! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że nikt Ci nie pomoże i nie poda na talerzu sposobu na okradanie kont.

Wydaje mi się, że po prostu strzelił hasło takie jak miałeś na M2 lub po tym jak zmieniłeś emaila on widział Twoje ID i poprostu odzyskał hasło na e-maila ;>

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Wydaje mi się, że nikt Ci nie pomoże i nie poda na talerzu sposobu na okradanie kont.

Wydaje mi się, że po prostu strzelił hasło takie jak miałeś na M2 lub po tym jak zmieniłeś emaila on widział Twoje ID i poprostu odzyskał hasło na e-maila ;>

Nie jest to możliwe,pytanko mam całkiem inne i nie mógłby mi sie na konto wje**c.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...