Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KW1S zaloga

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema zaloga w kw1s doszla mi do 100% oprocz kierowca-mechanik , jakie umiejetnosci dodac w reszcie? jestem zielony w tej grze ;d gram nie caly miesiac

Opublikowano

Proponuje:

• Dowódca: Szósty zmysł
  • Celowniczy: Strzał z biodra
  • Kierowca: Gładka Jazda
  • Radiooperator: Naprawa bo nic innego ten bezużyteczny załogant nie ma
  • Ładowniczy: Bezpieczne magazynowanie
76561198001815076.png
Opublikowano

dalem wszystkim towarzystwo broni , zrobilem zle? jestl tak to moge to cofnc czy nie da sie?

Też dobra opcja ale musisz wziąć pod uwagę, że zanim nie dobijesz 100% umiejętności to nic z tego perka nie masz.

76561198001815076.png
Opublikowano

czyli jakwzialem u wszystykich towarzysze broni to niejest zle?

Jak masz u każdego to dobrze. Jakbyś miał tylko na jednym to by było źle :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Proponuję także układ taki. Weź na szystkich naprawę, albo kamuflaż, coś co działa wraz ze wzrostem umiejętności, a nie dopiero po 100%-tach. Jak będziesz miał tak 98%-99% to kasujesz sobie umiejętnośći na wszystkich i dajesz np. towarzysza broni. Dlaczego tyle roboty ? Bo jak dajesz umiejętność która działa dopiero po 100%, blokuje ci ona tak jakby slota, poprostu nic z tego nie masz. Jak weźniesz sobie na wszystkich naprawde, albo kammo to będziesz szybciej się naprawiał, albo będziesz niewidzialny co da ci przewagę w bitwie lub nawet zaważy o jej losy. Oczywiście podsunąłem tylko propozycje, wiem że zmiana kosztuje 20tys kredytów i cofa o mniej więcej 2% ale naprawde się przydaje !

Opublikowano

Proponuję także układ taki. Weź na szystkich naprawę, albo kamuflaż, coś co działa wraz ze wzrostem umiejętności, a nie dopiero po 100%-tach. Jak będziesz miał tak 98%-99% to kasujesz sobie umiejętnośći na wszystkich i dajesz np. towarzysza broni. Dlaczego tyle roboty ? Bo jak dajesz umiejętność która działa dopiero po 100%, blokuje ci ona tak jakby slota, poprostu nic z tego nie masz. Jak weźniesz sobie na wszystkich naprawde, albo kammo to będziesz szybciej się naprawiał, albo będziesz niewidzialny co da ci przewagę w bitwie lub nawet zaważy o jej losy. Oczywiście podsunąłem tylko propozycje, wiem że zmiana kosztuje 20tys kredytów i cofa o mniej więcej 2% ale naprawde się przydaje !

Dobra alternatywa ale trzeba nabić 30% drugiego perka aby po przeszkoleniu było 100% pierwszego.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...