Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie reklam Ipla

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :) Zainstalowałem sobie ipla na Metro UI (Windows 8 dla nie kumatych :D) i chciałbym zablokować reklamy, pobrałem program "Ad Muncher" ale nie wykrywa on programu ipla, bo to jest inny system ;d Macie jakieś sposoby lub linki gdzie mógłbym sobie poczytać i zablokować te reklamy?

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

4. Zaktualizuj filtry blokujące reklamy: Options > Updates > "Check now"

5. Uruchom Iple

6. W programie "Ad Muncher" przejdź do zakładki Options > Filter Targets

7. W kolumnie "Recent program names" z menu rozwijanego wybierz pozycję "All programs" i odszukaj pozycję "ipla".

8. Kliknij na pozycję "ipla" i wybierz opcję "Filter" znajdującą się na dole kolumny

9. W kolumnie "Filter targets" z menu rozwijanego wybierz pozycję "My filter targets"

10. Zaznacz pozycję "Use this list"

11. Zatwierdź wprowadzone ustawienia przyciskiem "Apply" i zamknij okno Ad Munchera

12. Uruchom ponownie Iple.

13 Ciesz się Iplą bez reklam :)

Opublikowano

Ale jest to Windows 8 i metro ui:

z11294616XMetro-UI-w-Windows-8.jpg

I mam w kafelkach iple i ten program nie wykrywa (nie działa) programów na kafelkach

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Wiem, ale chciałbym mieć iplę na windows 8 metro UI a nie na pulpicie. Mam już dokładną lokalizację pliku exe. Pięknie teraz pojawiły się te krzaczki w edycji postu. Dodam, że ipla zainstalowana na jasny pulpit nie wygląda fajnie ;/ Podoba mi się stylistyka ta z metro ui. Jak zablokować reklamy na desktop'owej iple to wiem, ale chyba nikt nie robił tego na windows 8 :)

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...