Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań - ninja dagger

Reserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy można efektownie expić i zarabiać daggerem, bez prowadzenia 2 postaci, tzw. dropa. Jeśli tak to jak, bo bicie metków raczej odpada :)

2. Czy długo zajmie daggerem wbicie wysokiego lvl? I czy podobnie jak archer musi on expić na poli w v2?

3. Posiadam ninje, 38 lvl, zasadzka i wrek m6, jakie eq na nią kupić? Posiadam ~200kk na s13. Jedyne co warte uwagi na tej ninjy to sztylety na 36lvl +9, zbrojka na 34 +7 15% abs na sztylety ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano

1. Nie , przyda Ci sie WP do dropa.

2. Zalezy od skili ;D Ale ja zawsze jezdzilem na marmurku.

3. Kup sobie bizu z HP + kozy/jelonek +20 srednie +9.

Opublikowano

Hmm... To może inaczej. Mam WP 61 lvl Ostrze m10, zbroja m7, strach m3.
Eq praktycznie nie mam:
Fms +6 sr 33

Hełmu brak

Zbroi brak

Tarcza na 61lvl +9

Kolce z białego złota +9

Buki 1k hp

Wisiora brak

Bransy brak

Może lepiej zainwestować w tą postać?

2l6yat.jpg

Opublikowano

Jeżeli zależy ci na łatwym expie i zarobku to inwestuj w wp. A jeżeli na fajny expie na poli ;p ^^ i później bawienie się w pvp to dagger ;p Sam mam 70 daggera i tera chodzę do dt i ulepszam itemki ;p A exp od 70 nie jest już taki trudny jak masz simy 9+ ;p

Jak pomogłem daj like ;p

Opublikowano

Generalnie chodzi mi o to czy jak zainwestuję w WP, to łatwiej będzie mi zarobić na eq na daggera ? :)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Tak to na pewno jak wykombinujesz jakieś eq to idź na metki 65 w dt po kowalu poproś jakiegoś 75 żeby cię tp ;p a jak nie to na sohan na metki .

Opublikowano

1. Czy można efektownie expić i zarabiać daggerem, bez prowadzenia 2 postaci, tzw. dropa. Jeśli tak to jak, bo bicie metków raczej odpada :)

2. Czy długo zajmie daggerem wbicie wysokiego lvl? I czy podobnie jak archer musi on expić na poli w v2?

3. Posiadam ninje, 38 lvl, zasadzka i wrek m6, jakie eq na nią kupić? Posiadam ~200kk na s13. Jedyne co warte uwagi na tej ninjy to sztylety na 36lvl +9, zbrojka na 34 +7 15% abs na sztylety ;)

1.Expic mozna z marmurka jak i z buta, takze nawet z wierzchowca, Mega wierzchowca. 150defa lub 100 ataku duzo pomaga.

2.Tutaj juz zalezy od Twoich umiejetnosci gry.

Opublikowano

1. Czy można efektownie expić i zarabiać daggerem, bez prowadzenia 2

postaci, tzw. dropa. Jeśli tak to jak, bo bicie metków raczej odpada :)

3. Posiadam ninje, 38 lvl, zasadzka i wrek m6, jakie eq na nią kupić?

Posiadam ~200kk na s13. Jedyne co warte uwagi na tej ninjy to sztylety

na 36lvl +9, zbrojka na 34 +7 15% abs na sztylety

1. Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Można efektownie expić mając efektowne eq oczywiście.

2. To zależy ile będziesz czasu poświęcał na exp i czy będziesz miał PD. Co do Poli to wydaje mi się, że też niemniej jednak na 65 zakładasz błyski dobre jakieś do expa + buff i kosisz normalnie sztylami.

3. Nie odpowiem Ci na to pytanie, nie znam cen na s13. Kup eq adekwatne do expa lub do pvp. Według własnych upodobań.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Zainwestuj w jelonka z dużymi średnimi, gdyż jest tani.

I śmigaj expić na marmurach.

Do zarabiania potrzebujesz już drugą postać - woj body/mental/sura wp.

Co do eq, to jak chcesz do pvp, to ebo +9 10% lud, bransa 1,5-2k hp z szyciem/kryt, buty 1,5-2k hp z omdleniem i jakiś helm z truciem.Dobrze też mieć absy .

(coś za 200kk pewnie kupisz)

Opublikowano

1.Jeśli ma się chęci to można wszystko. :)

Jest wiele sposobów, np.

• Łowienie ryb
  • Rudy
  • Masz 38lv, więc możesz dropić przedmioty do biologa - zęby orka, księgi klątw
  • Jesli dobijesz 40lv, to możesz chodzić na DT i ulepszać przedmioty, a potem je sprzedawać

2.Czy długo? To zależy ile masz czasu na gre..

Oczywiście, że dagger nie musi expic na poli, wystarczą dobre sztylety i można to robić bardzo efektywnie i przyjemnie.

3.EQ na hp 1k, 1.5k - spokojnie wystarczy.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Ninja jest znakomitą postacią zarabiać na niej możesz lecz buffek wysokie buffy się przyda + kryt,szycie i wart.ataku.

Co do expienia jest to podobne i samodzielnie idzie wyexpić i nie potrzebujesz marmurków no chyba ,że się bardzo uprzesz lecz ja nigdy na daggerze/archerze nie expiłem z marmura. Zawsze wystarczał fms dobre śr i bojowiec :)

Zakup sobie noże na 30lv z wysokim średnim no i może Ci się przydać srebrna bransoleta +9 i ebonitki +9.

Opublikowano

Ninja jest znakomitą postacią zarabiać na niej możesz lecz buffek wysokie buffy się przyda + kryt,szycie i wart.ataku.

Co do expienia jest to podobne i samodzielnie idzie wyexpić i nie potrzebujesz marmurków no chyba ,że się bardzo uprzesz lecz ja nigdy na daggerze/archerze nie expiłem z marmura. Zawsze wystarczał fms dobre śr i bojowiec :)

Zakup sobie noże na 30lv z wysokim średnim no i może Ci się przydać srebrna bransoleta +9 i ebonitki +9.

To fajnie masz że zamiast od 30/35 expić w v2 na marmurach to ty na bo expiłeś z fmsem .... i to do tego archerem jak to piszesz bo daggerm jeszcze bym zrozumiał .
Opublikowano

1. Nie , przyda Ci sie WP do dropa.

2. Zalezy od skili ;D Ale ja zawsze jezdzilem na marmurku.

3. Kup sobie bizu z HP + kozy/jelonek +20 srednie +9.

Opublikowano

1. Bardzo ciężko zarabia się ninją. Lepiej nawet zrobić tego dropa 35 lvl do m2.

2. Pamiętam, że ninją w v2 zaczynałem na 56 lvl i jechałem bez marmura. Może było to żmudne i dłuższe, ale się dobijało ten level w końcu. Byle do 65, jakieś błyski (bo szybsze) do expa i jakoś leci. Z simami +9 to już czysta przyjemność, aż miło patrzeć.

3. Zależy jak będziesz expić. Jak na tym marmurze to zainwestuj w pż i jakiegoś jelenia 30 sr.

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...