Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] kbot 7.07 & kopen 1.90

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo pukacz pewnie specjalnie tu podal linki, zeby nam tylko nadzieje zrobic :P

To w takim razie napisz mi na priv ^^

Oto mój dowód ze działa:

http://prntscr.com/xd14n

I jak mówie mam sposób na to, że np. kbot wywali wam license error, albo reconnecting :D wieczorem dam tuta na forum. Jest to sprawdzone i działa :D

Opublikowano

Mi działa i kolejną alfę kończy i zaraz zete zacznie. A już myślałem, że przestanie robić, bo normalnie w cc mi czyta :D Szkoda tylko, że wczoraj straciłem życie przez bugpoint (aktualizacja), a akurat bot mi wrota robił.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

KBOT działa mi zadziałał za 3 razem próbujcie ! nie zaznaczajcie opcji żeby się naprawiał bo przez to te recconectig i te błędy poprostu sami się naprawcie i tyle :D

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Pukacz , Zakaz Reklamy , każdy mądry może się dodać do konferencji na SKYPE u ivana i od razu po wrzuceniu nowej wersji wysyła wiadomość na SKYPE .

Jaka reklama ? Napisałem LUB i link do mojej strony, i to nie jest strona typu: Kujcie u mnie..." tylko strona informacyjna o kbocie etc. + kontakt do mnie. Czyli twoim tokiem myślenia jak wstawiłem link do rghosta to jest jego reklamuje ? -.-

Kbot cc coś szwankuje :/ rano miałem nadzieję, że już koniec problemów a tu dupa :(

1.jpg

Opublikowano

Opracowałem swój sposób na którym Kbot działa na KCC Off. A więc tak :
1. Wchodzimy w grę DarkOrbit Klikamy start i lecimy na środek mapy na której chcemy bocić.
2. Wylogowujemy się z gry.
3. Wyłączmy KCC i wchodzimy na Kbota 7.07.
4. Wpisujemy pasy (nie włączamy autozapisem) tylko wpisujemy i klikamy login.
5. Powinno nam się pokazać nasze konto, jeżeli się nie pojawi to resetujemy KCC i włączamy Kbota.
6. Klikamy start i powinno zadziałać. W moim przypadku pomogło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...