Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] bug postaci przy teleportowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Witam tak jak w temacie... Na moim serwerze gracze nie mogą się teleportowac na nowe mapy takie jak ( atlantyda v3, kraina śniegu, miasto duchów, itd.) Mam pliki Rykoxa i te mapy były wygranpe już tam... To dziwne bo ja mogę się teleprtowac a oni jak to robią loga ich i nie mogą zalogowac się na konto. Sprawdzałem na innym kliencie ( przerzuciłem cały folder pack ) i też mnie wywaliło... Czy ktoś wie jak to naprawić dodam, że gracze mają tego samego klienta co ja.

2.Druga sprawa to taka, że jak ja się teleportuje na te mapy, a oni stoją np. W m1 i chcę komenda. /transfer ich przywołać to wyskakuje mi, że ' target is in channel 2 ( my channel is 99 ) .. a po teleportowaniu się spowrotem do m1 nie widać ich, tak jakbym rzeczywiście był na innym ch..

Pomóżcie :c

Opublikowano

Pewnie brakuje odpowiedniego portu w portmapie za tą mape :P też tak miałem jak testowałem pliki rykoxa ale kolega mi zrobil porty i bylo ok ale niestety nie pamietam jakie to byly :P

PS: Zresztą nie wiem Napisz do RyKoXa :P

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

( przerzuciłem cały folder pack ) i też mnie wywaliło

UP zamiast mózgu masz kapustę ..
Klient nie jest kompatybilny z mapami , wrzuć im twoje rooty lub podeślij im samo atlasinfo z działającego klienta.

sygna.jpg

Opublikowano

Napisz mi jakie masz Porty w Portmap'ie . :P

13001, 13002, 13003, 13004, 11002, 80, 3306, 21, 22

( przerzuciłem cały folder pack ) i też mnie wywaliło

UP zamiast mózgu masz kapustę ..

Klient nie jest kompatybilny z mapami , wrzuć im twoje rooty lub podeślij im samo atlasinfo z działającego klienta.

Wiem, że jestem zielony jak kapusta :D ale dlatego zwracam się do was :)

root i od razu wypakowane atlasinfo

http://przeklej.net/file_details/71530.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...