Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapy z serwera MedalOfMinecraft!

Sobieraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie poszukuje tej oto mapy...

Słyszałem że została ona umieszczona gdzieś na PlanetOfMinecraft ale nie moge niestety znaleźć.

Jeśli ktoś znajdzie niech poda link albo zapoda sava :)

Z góry dziekuje : )

Opublikowano

Przykro mi ale mapa jeszcze nie została udostępniona, przeszukałem troche internetu i nic nie znalazłem. Jak coś się pojawi to od razu napiszę.

Kappa.

Opublikowano

Ogolnie jak bylem GM'em to wlasciciel servera w regulaminie zakazal sciagania i udostepniania mapy, wiec jesli jest to gdzies uwzglednione, to pewnie legalne nie jest, chyba, ze nie ma tego nigdzie uwzglednionego (regulamin, zasady etc.) lub masz pozwolenie na sciagniecie mapy i/lub na jej udostepnienie. Tak sadze przynajmniej :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Word Downloader jest modem do Minecrafta. Sam w sobie jest legalny, ale nie jest legalny jak pobierasz czyjąś pracę bez rozmowy z administratorem.

Przydaje się jednak jak jesteś adminem serwera - ale nie masz dostępu do FTP - zbudowałeś coś i chcesz zachować swoją pracę.

TD36Yi3.jpg

Opublikowano

Jeżeli nic nie ma na ten temat napisane na serwerze to możesz ściągnąć powiadamiając o tym administracje, ponieważ to jest serwer publiczny i każdy ma wkład do tego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...