Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CM v2.0

CriXu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy moglbym prosic jakas dobra duszyczke o plik Fingerprint wraz z numerem wygenerowanym w Fingerprintgen ktory pozniej wyslaliscie do lodie-go ??

waznym jest aby ten numer wygenerowany byl tym wyslanym do lodiego, a nie wygenerowanym np. dzis :P

pozdro

Opublikowano

Yyy tyle, że ten fingerprint to spis sprzętu kompa zamieniony na kod czy coś takiego.

Po co Ci to?

aaa

Opublikowano

czy to wazne co to takiego i co w nim jest :)

po prostu chcialbym taki plik :) hehe

PS. Chcialbym sprawdzic swoje mozliwosci w odczytaniu tego :D

ale do tego jest mi potrzebny plik ktory otrzymales od Lodiego oraz ten caly numer wygenerowany, ktory musiales mu przeslac :P

a ja postaram sie juz to wykorzystac do slusznych celow :D o czym na pewno dowiecie sie pierwsi :D moze cos uda mi sie wynalezc ^^

Opublikowano
czy to wazne co to takiego i co w nim jest :)

po prostu chcialbym taki plik :) hehe

PS. Chcialbym sprawdzic swoje mozliwosci w odczytaniu tego :D

ale do tego jest mi potrzebny plik ktory otrzymales od Lodiego oraz ten caly numer wygenerowany, ktory musiales mu przeslac :P

a ja postaram sie juz to wykorzystac do slysznych celow :D o czym na pewno dowiecie sie pierwsi :D moze cos uda mi sie wynalesc ^^

WynaleZC to ty najpierw powinienes slownik ...

Opublikowano

tak tez chcialem zrobic, niestety Lodi nie odpowiada i nie chce sprzedac CM-a :/ tu tez moja prosba do kogos kto posiada ten plik oraz numerek... To bylo po pierwsze :) a po drugie nie prosilem o CM-a bo mi potrzebny on nie jest :D

po 3, po co w ogole udzielasz sie??? skoro nie chcesz pomoc, to po kiego grzyba odpowiadasz w tym topicu?? cos z Toba nie tak? czy tak masz od urodzenia?

PS. tak na marginesie, jezeli nie posiadam CM-a i prosze o plik ktory i tak nie zadziala na moim lapku to na co to wyglada?

Opublikowano
tak tez chcialem zrobic, niestety Lodi nie odpowiada i nie chce sprzedac CM-a :/ tu tez moja prosba do kogos kto posiada ten plik oraz numerek... To bylo po pierwsze :) a po drugie nie prosilem o CM-a bo mi potrzebny on nie jest :D

po 3, po co w ogole udzielasz sie??? skoro nie chcesz pomoc, to po kiego grzyba odpowiadasz w tym topicu?? cos z Toba nie tak? czy tak masz od urodzenia?

PS. tak na marginesie, jezeli nie posiadam CM-a i prosze o plik ktory i tak nie zadziala na moim lapku to na co to wyglada?

na to , ze chcesz sie podniecic tym , ze masz na kompie fingerprinta ale nie masz CM-a

Opublikowano

bingo :) jestes ROX

up, ponawiam prosbe :)

PS. W dalszej czesci tego topicu prosze o wypowiedzi osob chcacych pomoc :) Dziekuje

Opublikowano
bingo :) jestes ROX

up, ponawiam prosbe :)

PS. W dalszej czesci tego topicu prosze o wypowiedzi osob chcacych pomoc :) Dziekuje

a co se bede zalowal ^^ i tak juz w to badziewie nie gram ^^ pisz mi na pm gdzie ci to wyslac przysle ci z wersji 1.2 i 2.0 ;) i zeby pomoc jeszcze bardziej to obie wersje z dwoch kompow ;) jak chcesz podam ci konfiguracje sprzetowa z obu kompow z opisem ktory finger do ktorego kompa i wersji ;)

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!