Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry MMO

recelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jako że już bliżej jak dalej wakacji może porozglądać się za jakim ciekawym MMO. Na oku mam trzy gierki ale mam co do nich kilka pytań:
-Star Wars: The Old Republic - wiem że ta gra jest już darmowa ale czy opłaca się grać za darmo gdyż słyszałem że jest dużo ograniczeń dla F2P
- DC Universe Online - słyszałem że po wbiciu pewnego lvla gra się nudzi (lub kończ) już nie pamiętam
- The Secret World - czy to jest F2P? a jeśli tak to godny polecenia?

Dodatkowe Info:

Czekałem osobiście na wyjście The Elder Scrolls Online w lipcu ale okazało się że jednak wyjdzie we wrześniu tak więc pasuje sobie coś znaleźć :)

Aktualnie gram w LOL'a i tyle :D

Bardzo proszę o propozycję, preferuję raczej MMORPG

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Tak jak użytownik Venti ..

Lineage 2 - fajnie rozbudowana fabuła , dosyć ciekawa grafika jest się czym zająć .

Osobiście nie grałem ale kilka opinii znajomych usłyszałem .

Opublikowano

Ja polecam Lineage2 Bardzo rozbudowana gra zbroje bronie trzeba się naprawdę nagrać żeby zdobyć dobry ekwipunek, na początku możę wydawać się trudna jednak z czasem wszystko da się ogarnąć. Ludzie zazwyczaj pomocni odpowiedzą na pytanko, pomogą :)

Opublikowano

napisz na moje gg 26399277 mozemy razem zagrać w DC U

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Odpowiedzi zalajkowałem, ale cięgle czekam na odpowiedzi :) Chciałbym zagrać w Lineage 2 ale widzę że na razie jest Open Beta a to mnie jakoś nie ciągnie ;)

Przypominam jednak że szukam tylko Darmowych gierek :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

z tego co osobiscie moge polecic to:

DC- bardzo ciekawe i zroznicowane. fakt max 30 lvl wbijasz w ale wlasnie wtedy dopiero zaczyna sie prawdziwa zabawaXD

Aion-duzo wazy ale warto bo zawiera wszystko czego potrzeba MMO

C9- jezeli lubisz wyladowac agresje na niezliczonych hordach

TERA online- obecnie w trakcie download'u aczkolwiek chwala ja

Raiderz

runes of magic nie polecam juz na poczatku ostrasza system walk i poruszania..

rappelz-typowo peciarscka gra. nie wiem jak obecnie jest ale gdy ja gralem kumpel mial smoka 150lvl i kostka 147 i byl nolife do 140 praktycznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...