Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bot na grzyby

ciejuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam bota do sfgame kazdy serwer laduje po 20 grzybkow co 24 h na 1 konto :) czyli np masz 2 konta to mozesz doladowac na to i na to drugie konto po 20 grzybkow na 24 h :) kontakt GG :) 46754337

Zadawane pytania .
Czy grzyby moga byc przekazywane na gildie ?
Tak moga byc :)
Dlaczego nie udostepniles tego na forum
poniewaz nie chce zeby bylo tak samo jak z reklama SSI :)
Skad mam pewnosc ze to dziala .
Moge pokazac :)

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Jest sposób, sam codziennie wale po 20grzybków, on pewnie chce zarobić trochę na tym :)

Opublikowano

@UP

Jest sposób, sam codziennie wale po 20grzybków, on pewnie chce zarobić trochę na tym :)

Nie wiem to jakiś twój znajomy ? zawsze pod jego tematem jest twój post,który nie jest negatywny,mi jakoś ten bug na video nie działał ;] a próbowałem wszystko tak jak opisał Ciejuu na gg... fake. Oszuści.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Niedawno ten oszust ciejuu sprzedawał inny "sposób na grzybki" i sekultu tez pod tym tematem pisał ze sposób działa i wgl super, wiec jest to po prostu para (albo jeden na dwóch kontach) nieudolnie działający oszust

Opublikowano

Koles mowil ze bot jest jego, a na pytanie w jakim jezyku go napisal nie potrafil nawet odpowiedziec... Prosi o kontakt na gg poniewaz chce go sprzedac, a handel na forum zabrioniony. Biorac pod uwage jego wczesniejsze scamy dziwie sie czemu nie dostal jeszcze bana...

Opublikowano

Ja znam Cieja od tamtego czasu, zawsze mi dawał sprawdzone metody :) Szukaliśmy razem, a ten znalazł sam (po czym też do tego doszedłem) I sposób działa. Kolega go nie zna a 20grzybków dostał prawda? Więc się uciszcie trochę :)

Opublikowano

Strona cały czas działa ;] tylko ze teraz nie mogę zrobić grzybów :P bo robiłem to około 23:14 wczoraj :p więc 24h muszę czekać. Ale 100% pewnosci,sprawdzony,działa.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Strona cały czas działa ;] tylko ze teraz nie mogę zrobić grzybów :P bo robiłem to około 23:14 wczoraj :P więc 24h muszę czekać. Ale 100% pewnosci,sprawdzony,działa.

to wejdz na stronke i zobacz że nie działa ;D nie znajduje serwera ;)

Opublikowano

Kaeltrn

Pisałem z typkiem, który to zrobił :) Z gildii na s21. Stronka będzie dostępna o 18 :)

Opublikowano

Jebany oszust, juz nie pierwszy raz tu przyszedl i sprzedaje sposoby na grzybki. Raz bot raz sposob na ankiety, potem jeszcze co innego. Wypierdolic go z tego forum

Jestem programista html

Opublikowano

@UP

Kurwa ogarnij się dziecko. Jak by zrobił coś debilnego to tak. Ale sposób działa więc kurwa siedź cicho.

@

Okej jak coś wyślę na Pw ;)

Opublikowano

Albo opisujesz ten sposób tutaj albo kosz.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...