Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Zaproszenie

looobie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem sobie gazetke cda i wpisałem ten kod zaproszeniowy przy tworzeniu konta i... nie dostałem premium i golda na nowe konto, może ktos mi wyjaśnić dla czego?

Opublikowano

W gazecie były dwa kody, jeden zaproszeniowy pod którym pisało że na nowe konta i drugi bonusowy który jest an istniejące, użyłem ten zaproszeniowy :)

Może to trzeba aktywować albo coś... nie wie nikt nic na ten temat?

Opublikowano

Na pewno dobrze go wpisałeś ? Może jakiś błąd się wkradł, bo z tego co widziałem to można sobie 8 z B pomylić...

Opublikowano

Zrób nowe konto i znów wpisz ten kod, co Ci szkodzi i tak nic na tym koncie nie miałeś ...

Jak kod został wykorzystany to napisz i kłoć się z supportem

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Kod na pewno przepisałem dobrze, a nie wpisze go drugi raz bo pisze że jest już użyty, czekam na odp od supa ;]

Opublikowano

Bo to jest kod dla tych którzy już mieli konto a nie dla tych którzy dopiero założyli

( Z tego co słyszałem to tak jest )

umiesz czytać?! jak nie to wypierdalaj do szkoły a nie maniaczysz na twoim jedynym 6 tierze *~* wpisał kod zaproszeniowy a nie bonusowy ślamazaro...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...