Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Transfer konta

MrKamyyL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dokonałem przypadkowego transferu z nordic na eu west. Grałem już na tym eu west, ale kolega mi dzisiaj powiedział, że niby można napisać do supportu i może przeniosą je z powrotem. Czy istnieje taka opcja?

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Nie, nie ma takiej możliwości, support nie przeniesie konta.

//Jak można przez przypadek wejść w sklep, kliknąć w zamianę regionu i jeszcze to potwierdzić?

Opublikowano

Przez przypadek nie, ale kliknąłem w przeniesienie, a potwierdzenie tak jakoś odruchowo kliknąłem bo mi kabel zaciął.. :C

Opublikowano

Da rade przenieść sam przenosiłem dzięki supportowi. Piszesz do nich że chciałbyś przenieść konto po kilku dniach przyślą ci formularz, wypełniasz i przenieść powinni.

Opublikowano

Tylko możesz wrócić, na EUNE - jesteś Polakiem więc riot bez problemu cię przeniesie, ale kolejnego "kuponu" na euw nie dostaniesz:)

O to mi chodzi, żeby wrócić na EUNE i koniec. Czyli jak to zrobić?

Opublikowano

Nie da się, tłumaczymy ci to z kilkoma użytkownikami, to inni (Nie powiem kto) gadają głupoty.

Transfer nie jest możliwy, riot leci na kasę i tylko za nią cię przeniesie...

Opublikowano

Jakby support przenosił za darmo, to w sklepie też byłoby za darmo.

Odpowiadasz za wszystko, co jest wykonywane na Twoim koncie, więc pisanie że przeniosłeś się przez przypadek nic nie pomoże.

Więc niestety, za darmo wrócić nie możesz.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wiem, że z tych co gadają głupoty jestem ja. Ale prawda taka, że riot chce usunąć Polaków z euw, wiec bez problemu powinni cie przeniesc jak do nich napiszesz.

Odpisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...