Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z zaczętej rundy nie dostając bana ?

Crytek023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

W tym mini tutku powiem wam jak wyjść z zaczętej rundy w lolu nie dostając bana (najlepiej nie wychodzić, ale jak jest jakaś sprawa niecierpiąca zwłoki :P ).

1. Rozłączamy neta :

post-377602-0-04837000-1363890040.png

2. Wchodzimy w panel sterowania (w win7 to bedzie CTRL + SHIFT + ESC) procesy

post-377602-0-82862700-1363890142.png

3. Zamykamy wszystkie procesy gdzie pisze lol lub league of legends.

4. Na nowo włączamy neta i koniec :P

UWAGA !

JEŻELI KTOŚ CIĘ ZREPORTUJE TO BĘDZIESZ MIEĆ BANA NIEWAŻNE CZY WYJDZIESZ Z GRY TYM SPOSOBEM

Takiego tuta nie widziałem więc postanowiłem wstawić.

Opublikowano

Witam !

W tym mini tutku powiem wam jak wyjść z zaczętej rundy w lolu nie dostając bana (najlepiej nie wychodzić, ale jak jest jakaś sprawa niecierpiąca zwłoki :P ).

JEŻELI KTOŚ CIĘ ZREPORTUJE TO BĘDZIESZ MIEĆ BANA NIEWAŻNE CZY WYJDZIESZ Z GRY TYM SPOSOBEM

TO W KOŃCU JAK ???? ;D

Opublikowano

Za przeproszeniem gówno prawda, leave to leave, nie ważne czy wysadziło Ci dom czy ktoś Ci wyłączył neta, po prostu wyszedłeś, za 1 leave nie ma po prostu bana..

Opublikowano

Popieram panów wyżej, za 1 leave nie ma bana, po prostu niedopatrzenie ze strony autora, według mnie poradnik nic nie warty ale jak chcecie to wyłączajcie tym sposobem, "napewno bana nie bendzje".

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Czytałem dokładnie jak to działa. Za 1 opuszczenie nie dostaniesz bana nawet jak 9 reportów puszczą. Jak wyjdziesz raz w poniedziałek o 7 rano a potem o 23 w piątek to też się nic nie stanie. Chodzi o regularne, częste opuszczanie gry.

Opublikowano

to czemu mi tak działa ? jak wyłączam tym sposobem to nawet jak wyjde ze 10 razy dziennie to nie dostaje bana, założe się że kto napisał że to nie działa to tego nie sprawdził.... żenada

Opublikowano

poradnik bezsensu, po co to komu, jak ktoś nie ma czasu aby grać to niech nie gra wcale, jak ma trolli to trudno (surr at 20) i koniec... gg

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Bicz plis. Dwa razy miałem przypadek że nie chciała się gra załadować (czarny ekran ładowania), 3-4 restarty i mnie z niej wybijało - mogłem zacząć kolejną grę, chociaż ta w której "afk-uje" ciągle istniała.

//Nie, LeaveBuster nic nie zrobił.

846331404756772371599.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten sposób działa tylko na uniknięcie bana przez Leave Bustera, a jeżeli ktoś Cię zreportuje to i tak wyłapiesz bana.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

jak wyłączam tym sposobem to nawet jak wyjde ze 10 razy dziennie to nie dostaje bana

Kurw*, Za przeproszeniem odinstaluj LoL-a

@Topic

Poradnik OK, nie jest zły, może bana i tak unikniesz, ale na dłuższą metę to się nie sprawdza. Nie ma idealnego sposobu. Sam nie popieram Leave-owania.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ten poradnik nie powinien powstać ... W LoL'u IP Ci się zapisuje nie ma sensu reset neta . Więc pomysł do bani . Prosze o usuniecie tego tematu ponieważ nie pomaga on ... A i gry wychodzę i tak nie daje mi bana jedynie jak dostanie report'a mam ostrzeżenie więc ten temat jest długi tylko po aby nas zbajerować .

Pozdrawiam SqDie

Opublikowano

Ten poradnik nie powinien powstać ... W LoL'u IP Ci się zapisuje nie ma sensu reset neta . Więc pomysł do bani . Prosze o usuniecie tego tematu ponieważ nie pomaga on ... A i gry wychodzę i tak nie daje mi bana jedynie jak dostanie report'a mam ostrzeżenie więc ten temat jest długi tylko po aby nas zbajerować .

Pozdrawiam SqDie

nie Ty tu jesteś adminem i nie Ty tu decydujesz który temat do kosza... Moim zdaniem admini powinni jakoś zareagować na to...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...