Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupno BF'a

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

chcę kupić z origina bf'a premium po pormocji, lecz wyskakuje błąd przy płatności

Próbuję z paypala i karty kredytowej i nie działa.

Ktoś wyjaśni jak to zrobić krok po kroku? ;S

-5% dla osoby, która pomoże.

w83od2.jpg

Opublikowano

Niestety nie mam żadnych procentów, ale z chęcią pomogę. Jednak jest to tylko metoda kartą kredytową, bo PayPal'a nie używam.

Po dodaniu produktu do koszyka przechodzisz do kupna. Wpisujesz wszystkie swoje prawdziwe dane oraz wybierasz metodę płatności

Nazwa płatnika: wpisujesz swoje imię i nazwisko, jeśli właścicielem jest ktoś inny, to wpisujesz jego imię i nazwisko

Numer karty kredytowej, czyli ten ciąg liczb, który masz na przodzie karty, jest to 16 cyfrowy kod, podzielony na 4 częsci po 4, jednak wpisać go trzeba bez spacji.

Data ważności. Podana jest pod numerem karty w postaci np. 07/18 (miesiąc/rok) wybierasz wtedy lipiec 2018

Kod bezpieczeństwa karty. Są to 3 lub 4 cyfry nadrukowane na tyle karty np. 468. Dla przykładu, ja mając kartę z baku PKO SA, mam na tylnej stronie na środku bardziej z prawej strony.

Później sprawdzasz zamówienie i powinno po kilku sekundach/minutach być załatwione.

Jakbyś miał jakiś problem lub pytanie to napisz ;]

Opublikowano

Niestety nie mam żadnych procentów, ale z chęcią pomogę. Jednak jest to tylko metoda kartą kredytową, bo PayPal'a nie używam.

Po dodaniu produktu do koszyka przechodzisz do kupna. Wpisujesz wszystkie swoje prawdziwe dane oraz wybierasz metodę płatności

Nazwa płatnika: wpisujesz swoje imię i nazwisko, jeśli właścicielem jest ktoś inny, to wpisujesz jego imię i nazwisko

Numer karty kredytowej, czyli ten ciąg liczb, który masz na przodzie karty, jest to 16 cyfrowy kod, podzielony na 4 częsci po 4, jednak wpisać go trzeba bez spacji.

Data ważności. Podana jest pod numerem karty w postaci np. 07/18 (miesiąc/rok) wybierasz wtedy lipiec 2018

Kod bezpieczeństwa karty. Są to 3 lub 4 cyfry nadrukowane na tyle karty np. 468. Dla przykładu, ja mając kartę z baku PKO SA, mam na tylnej stronie na środku bardziej z prawej strony.

Później sprawdzasz zamówienie i powinno po kilku sekundach/minutach być załatwione.

Jakbyś miał jakiś problem lub pytanie to napisz ;]

Tak robię, jak daję zapłać czy coś takiego to wyskakuje, że transakcja nie powiodła się i tyle...

w83od2.jpg

Opublikowano

Karta jest ważna i są środki na koncie?

Wyłącz origin w procesach systemu i włącz na nowo. Origin jest w miarę dobry, ale jak to produkt EA, produkt bez błędów, to zły produkt :D

Spróbuj przelać z karty kogoś z rodziny/przyjaciół, jeśli masz taką możliwość.

@ w komunikacie jest tylko informacja "Transakcja nie powiodła się!" ?

Opublikowano

Problem może też leżeć po stronie banku/serwisu. Jak wiadomo często wprowadzane są jakieś aktualizację, przez co nie możemy wykonać transakcji. Chyba, że źle zrozumiałem i ten problem występuje w każdej porze dnia, jeszcze możliwością jest napisanie do hostingu bądź w najgorszym wypadku do EA.(Jeżeli kupujesz to na oficjalnej stronie)

Opublikowano

Najlepiej zadzwoń na infolinię swojego banku, miałem podobną sytuację i okazało się że moja karta nie ma aktywowanych płatności przez internet

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...