Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Reklama na strone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce umieścić reklame na swoich stronach internetowych.

Jakie reklamy na strone są najlepsze?

Potrzebuje kilku rodzajów reklam:

-takie jak są na tym forum (czyli dostaje się kase jak ktoś kliknie w reklame)

-dostaje kase za samo wyświetlanie reklamy

-jak kliknie się coś na stronie to na drugiej karcie w przeglądarce otwiera się reklama

-reklama wyskakuje w okienku podczas przeglądania strony

Piszcie linki do stron z których można umieszczać takie reklamy.

Najlepiej żeby do rejestracji na tych stronach nie trzeba być pełnoletnim.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Adkontekst - klikanie

Google adsense - klikanie

O ile wiem to nie ma reklam, które dają kase za samo patrzenie na reklamy(możesz co najwyżej dodać bannery jakiejś strony za jakąś tam kwote)

Opublikowano

A te reklamy, które uruchamiają się na drugiej karcie.

Często jak przeglądam strony, klikam coś na stronie, a na dugiej karcie otwiera mi się reklama, za to się kase dostaje? Za reklame uruchomioną na drugiej karcie?

A nawet jeśli nie to niech poda ktoś link do takiej strony z której można umieścić reklame.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Autorowi chodzi o automatyczne otwieranie sie reklam w nowych kartach po wejsciu na strone. Z reguly sa to marne pieniadze lub reklamy dotycza niezbyt dozwolonych tresci :P

Wyskakujace reklamy/okienka jedynie odstrasza potencjalnych uzytkownikow, beznadziejny pomysl.

Opublikowano

Mi chodzi o strony typu adkontekst, adsense, że można się tam zarejestrować i umieszczać reklamy na swojej stronie.

Na adkontekst trzeba mieć minimum 10k wyświetleń miesięcznie żeby można było wstawić reklame na swoją strone (więc to odpada), adsense tak samo odpada.

Ostatnio znalazłem też adfreestyle. Korzysta ktoś z tego? Bo zanim można wstawić reklame na strone to musi ona być zaakceptowana przez moderacje, a nie wiem czy zaakceptują strone niedokończoną bez wyświetleń.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Czytałem kiedyś o tym adfreestyle, podobno interesują się tym co robią i warto stamtąd wziąźć reklamy.

Możesz też ogarnąć AdTaily, podobno też dobre, ale gorzej z supportem.

Opublikowano

Adtaily jest dobre, ale tam zaznacza się ile chce się pieniędzy za dzień reklamy na mojej stronie i trzeba czekać aż znajdzie się jakiś reklamodawca.

A ja szukam takiej strony z której można umieszczać reklamy bez względu na to ile strona ma wyświetleń i tego czy znajdą się reklamodawcy.

Chce takie podobne reklamy jak np. tutaj na forum, tylko że coś innego niż adsense.

Nie chce też żadnej wcześniejszej moderacji mojej strony.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@9Jarek9

Jeśli chcesz dalej z tym otwieraniem:

Otworzenie linku w nowym oknie:

window.open('game/index.php?SID='+data, 'popUp', 'height=635,width=1024');

Jeśli chcesz w nowej karcie:

var form = document.createElement("form");
form.method = "POST";
form.action = "http://mpcforum.pl/";
form.target = "_blank";
document.body.appendChild(form);
form.submit();

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...