Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] jak się powinno składać tanka

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nigdy nie grałem tankiem, a jak już coś to pewnie źle składałem pod niego itemy.

Jak się powinno składać itemy pod tanka ? Kupować itemy na życie, czy jak ? :P

Opublikowano

To zależy od championa... ale tak ogółem to Hp, armor, m.res (przyda sie Sunfire dla dmgu) Jakies itemki ala'support typu Randuin's Omen/Frozen Heart... ale wszystko zależy od postaci.

Jak ty takie itemki składasz na supporta to bronz 5 pozdrawia...

Zależy oczywiście od ennemy teamu. Jesli mają dużo ap, lecisz pod mr, dużo ad lecisz pod armora.

pryn246.png

Opublikowano

Zależy oczywiście od ennemy teamu. Jesli mają dużo ap, lecisz pod mr, dużo ad lecisz pod armora.

Przeczytaj tamten post jeszcze 15 razy i napisz mi dokładnie gdzie pisze w ogóle coś o supporcie?!

Brąz*

Gram w goldzie, cześć.

Opublikowano

Składając itemki na tanka powinieneś brać głównie pod uwagę przeciwną drużynę.Jeśli jest dużo APków to wiadomo składasz coś na magic resist + HP.Jeśli jest dużo ADków to składasz armor + hp.Drugą ważna sprawą jest to jaki pick bierzesz, staraj się znaleźć trochę czasu na poczytanie guideów do konkretnych postaci jakimi zamierzasz grać

Opublikowano

na mieszany team (ap,ad) malphite składam:

mercurki, słoneczna peleryna, banshee, runiczny bastion, warmog, na koniec do wyboru, np kolcza. Nie do zabicia.

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma dużo armora, to zapewniam Cię, że przeciwny AD już składa na niego przebicie pancerza (chyba, że w przeciwnym teamie jest vayne, ona w late niszczy ^^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...