Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam planu budowy villi.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak w temacie.

Poszukuję planu budowy villi.

Może być ona wykonana z jakichkolwiek materiałów, nic nie jest problemem.

Ma być maksymalnie 40x40 kratek.

I chciałbym aby było łatwo przedstawione jak zbudować. Może to być filmik na yt, save mapy lub dużo zdjęć i podane wymiary.

Chcę żeby dobrze wyglądała z zewnątrz xD

Opublikowano

http://www.planetminecraft.com/project/modern-house-1851846/

http://www.planetminecraft.com/project/modern-house-1804834/

ogolnie polecam na planetminecraft wyszukac cos typu modern house, mansion, modern mansion, modern villa

Całkiem fajna ta pierwsza budowla, masz za to like.

Druga mi się nie podoba, za mała.

Ale poczekam jeszcze, moze ktoś mi coś wyśle. Ogólnie szukam czegoś bardzo pojemnego bo serwer ma 100 modów i ciężko upchać pełno maszyn, skrzyń itd.

A z planetminecraft szukałem, ale ciekawe budowle które znalazłem, nie miały save do pobrania, tylko projekt z mc edit a tym nie umiem się posługiwać xD

Opublikowano

Chodzi Ci o zdjęcie jak dom ma wyglądać?

Mam takie fajne i domek bardzo łatwo się buduje.

minecraft-9.jpg

Tego mostu nie musisz budować, a tył domu robisz tak jak przód tylko większa długość.

Kappa.

Opublikowano

Chodzi Ci o zdjęcie jak dom ma wyglądać?

Mam takie fajne i domek bardzo łatwo się buduje.

minecraft-9.jpg

Tego mostu nie musisz budować, a tył domu robisz tak jak przód tylko większa długość.

Oo, też fajnie wygląda. Dzięki. A ty na ile kratek tam w tył zrobiłeś ten dom ? Bo nie wiem czy dach mi dobrze wyjdzie jeśli zrobię za duży lub za mały.

I ten dach jest zrobiony z czarnej wełny ?

A i czy masz może jakiś pomysł aby wypełnić te kwadratowe powierzchnie po prawej i lewej stronie od drzwi ? Może jakieś fontanny zrobić ?

Hmm. Ogólnie jako dom zrobiony dla szpanu i do podziwiania fajnie się prezentuje, ale nie skorzystam. Wydaje się on być zbyt mały, czyli nie zmieszczę tam wszystkich maszyn :P

Ale macie like oboje.

Opublikowano

Oo, też fajnie wygląda. Dzięki. A ty na ile kratek tam w tył zrobiłeś ten dom ? Bo nie wiem czy dach mi dobrze wyjdzie jeśli zrobię za duży lub za mały.

I ten dach jest zrobiony z czarnej wełny ?

A i czy masz może jakiś pomysł aby wypełnić te kwadratowe powierzchnie po prawej i lewej stronie od drzwi ? Może jakieś fontanny zrobić ?

Dół jest na 11 kratek po dwóch stronach, tam gdzie okna. Z tyłu zrobiłem taką samą ścianę jak z przodu tylko że ciągłą bez przerw. Hmm postaw tam Skrzynki albo kwiatki ;)

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...