Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Java

pb14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio zaczęły mi wywalać błędy z javascript gdy odpalę stronę darkorbit i po zalogowaniu co skutkiem jest zbugowana strona jak niżej w załaczniku.

Próbowałem :

-przeinstalowanie przeglądarki

- przeinstalowanie javy

- reset kompa

- wyczyszczenie danych przeglądarki

-zmiana przeglądarki (Tam nie ma tego problemu ale one są strasznie wolne i strone mi ładuje z 30s.-1min.)

Proszę o szybką pomoc

Opublikowano

Ja polecałbym jednak Mozille ale jeżeli się upierasz przy Chrome to upewnij się, że podczas deinstalacji usuwasz wszystko, sprawdź czy nigdzie nie ma jakiś dodatkowych folderów z danymi, spróbuj też zaktualizować przeglądarkę, jeżeli jest taka opcja.

obraz24.png

Opublikowano

Java nie ma nic wspólnego z JavaScriptem. W takim wypadku polecałbym granie na Operze/Firefoxie.

@Edit sprawdziłem i u mnie błędu na Fx nie ma.

Sprawdzę na Chrome.

Na Chrome również działa.

Opublikowano

Ja polecałbym jednak Mozille ale jeżeli się upierasz przy Chrome to upewnij się, że podczas deinstalacji usuwasz wszystko, sprawdź czy nigdzie nie ma jakiś dodatkowych folderów z danymi, spróbuj też zaktualizować przeglądarkę, jeżeli jest taka opcja.

Odinstalowuje wszystko

Testowałem Mozille i IE i chodzą coś dziwnie wolno tylko przy DO inne strony działają szybciej

Java nie ma nic wspólnego z JavaScriptem. W takim wypadku polecałbym granie na Operze/Google ChromeFirefoxie.

@Edit sprawdziłem i u mnie błędu na Fx nie ma.

Sprawdzę na Chrome.

Właśnie posiadam Chrome i SS są z niego

Opublikowano

Poczytałem i jest to samo co pisaliście wyżej a żadnego takiego programu nie mam na komputerze co mi blokuje....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...