Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Hack

sebek7771

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Znacie może jakiś hack do gry Silkroad, który działa na prywatnych serverach ?

Odrazy mówię, że nie szukam żadnych hacków na silki. Ewentualnie na alchemie, SP lub golda .

:D

Opublikowano

W kiedyś dawnych czasach były hacki - ale to w czasach kiedy silkroad dopiero co wyszedł na rynek. Obecnie nie istnieją takiego typu hacki ;). Tylko jak już to nude patch, multiclient, zoom itp :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@Ace

byly haki? chyba mowisz o takich co sie wchodzilo w sciane w jangan w pewnym miejscu i niby byl wiekszy rate na "succes" w alchemi..a bugi z sp byly tylko wizualne. Tak jak speed hack ktory "dzialal" ale w taki sposob ze Cie cofalo co chwile tak jakbys szedl w realnym tepie gry.

Opublikowano

No i jeszcze obecnie jest jeden mod do silkroad :) poprawiający graike no ale tez nie za bardzo hack, wszystkie za hacków, które być chciał żeby działały, będą działały tylko po stronie clienta, możesz zmienić sobie wszystko ale tak naprawde nic to nieda bo serwera ma swoją wersje plików i baze danych z której odczytuje dane.

Opublikowano

Tak jak inni nie ma teraz hackow ale kiedys byl bug na dmg ze dalo sie odpalic mase scroli na dmg z im ale coz:( juz nie ma

Admin Cienia
Opublikowano

W tej grze były bugi wszystko, teraz ta gra powinna nosić nazwę botroad ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 1 rok później...
Opublikowano

Mnie wczoraj zhackowali przez PM, napisal do mnie koles ja mu odpisalem i j*b mam DC patrze u brata a tu jakas lama sprzedaje moje itemy z mojego chara na globalach! Oni mogą się połączyć przez PM,PT,Exchange,i stalla chyba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są tylko boty, hacków nie było i nie będzie, jest jeszcze multiclient, zoomhack ale to jest z innej beczki.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...