Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak, czym i gdzie

mateusz :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnosnie bocenia.

Posiadam aegisa i leonka, bull lf3 i bo2, 4 lf4, 7 irków formacja serce. Latam na x2 - moje zyski wynosza ok 2.2 -2.4k Uriudium na godzine. I Niewiem jak zwiekszyc ten zarobek chociaż na 3k/h. Czy latac na x4 lenonkiem czy aegisem. Prosze o pomoc z jaką formacja wy latacie, jakimi statkami i na jakich mapach. Jakie macie zyski na godzine. Pozdrawiam i oczekuje poważnych odpowiedzi. Za pomoc like! :D

Opublikowano

Aegis i bot to tylko kubiki lub palladium, tak to jakaś pomyłka jest :p

x3 leonkiem, ze szwadronem.

Opublikowano

No jak masz dużo ammo to rób tak jak up radzi bo z x1 raczej nie ubijesz :P

PL3 oczywiscie. Czekam na dalsze komentarze bo narazie to lekka lipa :]

Jakie dalsze komentarze wszystko już masz napisane :D wal na x3, x4

killalllogo.jpg

Opublikowano

Zbyt wiele więcej tym nie wyciągniesz bo mało masz LF4 a bez kompletu irków i AZ to całkiem kiepawo. Możesz przetestować leonka na mapie x3 lub x4 bo aegis nie ma sensu. 1 konfa oczywiście LF4 na statek a w drony laserki i z cztery osłony , druga konfa daj w drony full osłony, oczywiście na obu full speed.Bijemy z x1 i rakietki plt2026. Pamiętamy by zawsze dać w napędy złotko a w osłony seprom. Ja full stateczkiem wyciągam tam obenie 3,5-4,5k na godzinę ale bywa i gorzej jak jest większy wysyp botów na mapach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...