Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ravia.eu

xSomerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak. Bede zaczynal na serwerze ravia.eu, srodkow nie wiem ile bede mial, bo dam eq na solarze (fms 9, tygra/mnisia + 9/do biegania, zelek 9, tarcza 8, eq z hp, kasa 13kk, medale, ku aury itp.) i na levelu mysle ze ok. 35-52 jaki level wbic, co dropic?

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

A więc tak. Bede zaczynal na serwerze ravia.eu, srodkow nie wiem ile bede mial, bo dam eq na solarze (fms 9, tygra/mnisia + 9/do biegania, zelek 9, tarcza 8, eq z hp, kasa 13kk, medale, ku aury itp.) i na levelu mysle ze ok. 35-52 jaki level wbic, co dropic?

Zmianki, kamienie duchowe.

Opublikowano

Jeśli chcesz zostań na 35lv i siedź w m2 na ku (1 minus dużo ludzi) albo wbij 40 i idź na metki pustynia czyli 40, 45, 50 tu już ci lecą kamole :D. 50 to na sohan metki :/. Na 35 możesz jeszcze bić besty. Albo kup peleryny i zrób dropa 4-8lv, dodaj do jakiejś gildi i bij moby w m1, oddawaj expa i podnoś hematy. Tak też idzie się dorobić :)

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

ja bym polecal dropka 4/8lv i hematy ale to tez duzo osob siedzie, podobno na wyzynie dobrze leci zarobic ale nie wiem nie sprawdzalem ;) licze na +

Gif OFF.

By ME ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...