Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Metin2 2013 - Aktualizacja v1.8.2 zablokowała ci możliwość gry na modzie kamera? OTO FIX! :)

Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej właśnie kilka minut temu skończyła się konserwacja noi jak wiadomo obecnie root globala zmienił swoje sumy kontrolne, oto fix który wszystko naprawi z grą na modzie:

http://www35.zippyshare.com/v/73852421/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/9585f67e9334e28ac827f6ada98856813a146f8384c492be4b6dcf8dac9b13ef/analysis/1363864608/

Autorem fixa jestem ja, wrzucamy to po zainstalowaniu moda kamera, zapewne kamer już szykuje fixa ale ja postanowiłem Wam to wrzucić żebyście już mogli sobie pykać ;)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Nie wiem jak to zrobić, żeby mi działalo i nie wiem skąd multi hacka wziać. podeslij link i instrukcje krok po kroku. prosze.

będzie like

Opublikowano

Ten plik to fix na moda ze strony metin2mod kropka tk, pobierasz go, instalujesz w cliencie najnowszego globala polskiego i następnie wklejasz 2 pliki root do folderu pack z owej paczki i tyle możesz grać na modzie ;)

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Ehhh u mnie wszystko ok, musisz zrobić dokładnie jak napisałem, poza tym "Jakiś" to wiesz co może być ja nie wróżka :P

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

mam ten sam problem co NudlexD

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Po zrobieniu nowej aktualizacji metina, wgraniu kamermoda i wklejeniu 2 plików do folderu pack. Wyskakuje błąd, że żeby grać trzeba usunąć plik newkamerfunc.mix. Zrobiłem tak, ale metin odpala się bez kamermoda.. Odpalając przez ikonkę moda? O co chodzi ???

Opublikowano

MPfRYZE.png

nie wiem dlaczego ale mi sie to wyswietla reinstaluje moda in ic.

dziala !! uruchom jako admin. i po sprawie.

mam to samo jak biorę żeby włączyć jako admin i tak to wyskakuje

Opublikowano

Na stronie Kamer'a jest już update z dnia dzisiejszego i wszystko elegancko mi działa.

1351447409-U762689.jpg Pomogłem? Postaw Like'a.

Opublikowano

Więc jak kamer dał już aktualizacje to spoko, ale co do waszych problemów, WIECIE w ogóle że to jest na globala? A nie na jakieś privy, wkleicie ten root do privów to nie będzie Wam to działać, aha noi w przypadku windows 8 musicie kliknąć na plik uruchamiający i "Rozwiąż problemy ze zgodnością" potem powinno wszystko działać. Pozdrawiam i miłej gry.

|<|®Krzysztofa®|>|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...