Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Metin2 2013 - Aktualizacja v1.8.2 zablokowała ci możliwość gry na modzie kamera? OTO FIX! :)

Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ten sam błąd co każdy tutaj praktycznie, mianowicie wgrałem wszystko jak być powinno, no ale nadal woła żeby usunąć ten new.... usunąłem to teraz jak wbijam przez moda to odpala mi metka normalnie, tak jak bym go odpalił, bez żadnych modów itp. jednym słowem gówno... Help ;] Mam Windows 8 jak coś, wziełem tryb zgodnosci, probowalem uruchomic jako admin a i tak to nic nie dalo...

Opublikowano

Mam ten sam błąd co każdy tutaj praktycznie, mianowicie wgrałem wszystko jak być powinno, no ale nadal woła żeby usunąć ten new.... usunąłem to teraz jak wbijam przez moda to odpala mi metka normalnie, tak jak bym go odpalił, bez żadnych modów itp. jednym słowem gówno... Help ;] Mam Windows 8 jak coś, wziełem tryb zgodnosci, probowalem uruchomic jako admin a i tak to nic nie dalo...

Edit: Zainstalowalem jeszcze raz i dziala ;] moze komus tez pomoze :)
Sry za double post, chcialem edytowac, tylko niechcący tak sie zrobilo, skasujcie jeden.

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...