Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]co dają skurki

mieczos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zazwyczaj nic, niektóre skórki dają nowe animacje skilli oraz nowe odgłosy postaci, np. Brolaf, Mecha Cho Gath.

Opublikowano

Daja jedynie wyglad i nie wplywaja na gameplay, nie jestes silniejszy od kogos ze "skurką"

wpływają , skiny z okularami otrzymują o 1 pkt mniej obrażeń od słońca , patrz : leona.

Opublikowano

wpływają , skiny z okularami otrzymują o 1 pkt mniej obrażeń od słońca , patrz : leona.

Yes, mają nieznaczne właściwości takie jak np. ukryte pasywki. Niektóre z nich są też mniej widoczne np. ostatni skin z Lux musiał dostać remake'a bo E było niewidoczne.

Opublikowano

Możesz poszpanować przed innymi dziećmi w grze, że wydajesz kase na gre.

Według mnie skórek nie opłaca się brać, lepiej wziąść jakąś postać za RP.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Gammus daje ogar tak jak koledzy up pisali :

Skiny z okularami dostają o 1 pkt obrażen od słońca mniej

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

skurki dajom +10 do lansu wśrut przyjaciuł w gże

A tak na serio to zmieniają ci tylko wygląd postaci. Na niektóre warto wydać te RP bo są naprawdę świetne, masz dużo lepszy wygląd postaci niż oryginał :)

Opublikowano

+10 do szpanu

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

taa, sa te z ukrytymi pasywami i w ogole, np ninje (sheen, akali, kennen), ale nie wplywaja znaczaco na rozgrywke (wlasciwie to w ogole nie wplywaja), ale daja nowy wyglad postaci, legendarne lub jakies specjalne kompletnie nowy wyglad, animacje, glos czy tekst wypowiadany przez postac a takze komendy typu /dance i wyglad spelli (inny kolor itp)

pisze sie "skorki"

Opublikowano

Np skin lekarza daje ci +1 hp gdy w teamie jest jeszcze jeden assasyn np. shen ze swoim skinem lekarza i kennen.

Opublikowano

Ludzie cie trolluja bo z twojej ortografi sie nabiaja sie -.- Skorki nic nie daja. Niektorzy maja skorki ale lamia. Ja mam skorki do postaci ktore lubie i nimi nie lamie np. Cassio Mityczna :] albo Vayne Arystokratka. Fajnie mi sie ze skorkami gra :] i urozmaica gre

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...