Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bicie graczy z innego królestwa a ranga.

MrCh4nk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jak będę zabijał graczy z innego królestwa to ranga będzie mi się wbijać na +?

Jeśli tak to ile?

Opublikowano

Bd, o troche więcej niz jakbyś stał w mieście np na sklepie. Działania takie jak pvp/expienie wtedy szybciej ranga leci (: . Nwm dokladnie ile, lecz wiem, że napewno więcej.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Ranga najlepiej leci gdy stoisz poza kołem. Zabijając innych graczy czy to na pvp czy z innego królestwa ranga i tak leci. Jeśli Ci zależy na szybkim wbiciu rangi polecam Ci iść na pniaki do red lasu z rękawicą króla przepowiedni.(o ile dajesz radę w lesie)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ranga będzie lecieć, ale nie wiele...

To nie jest tak, że ubijesz 3 nupków i ci skoczy 1k, tylko z 10pkt?

Więc jest to mało opłacalne.

Opublikowano

Ranga będzie lecieć dopiero jak zabijać będziesz graczy z innego królestwa, którzy mają większy level od ciebie. Tak więc lepiej iść do red lasu.

Opublikowano

Witam

Czy jak będę zabijał graczy z innego królestwa to ranga będzie mi się wbijać na +?

Jeśli tak to ile?

Nie ma określonej liczby, więc nic ci nie odpowie. Lepiej iść gdzieś na spota i bić mobby.

Opublikowano

Witam

Jeśli tak to ile?

Rangę najlepiej zbijać na ostatnim spocie w lesie- tym przed wejściem do red lasu.

Opublikowano

Będzie ci lecieć ale nie dużo. Ile? Zależy ile ktoś jest lv + - niż ty ;) ale lepiej wystaw sklep w m1 jest szybciej.

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...