Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Syndra niedostępna!

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć.

Na lolu widnieje informacja, że Syndra została tymczasowo wyłączona z powodu bugu.

Ktoś wie jaki to bug? : o

Pozdr.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nie ku*wa, jak to prawda to zaraz naprawdę tą gre odinstaluje..

@UP

Gówno prawda, W służyło do kradzieży buffów, bynajmniej ile razy ja ukradłem, przerzuciłem przez ściane, tylko trzeba było to zrobić szybko, bo on od razu wracał na swoje miejsce regenerując swoje HP .. nic sie nie bugowało!!

Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nie ku*wa, jak to prawda to zaraz naprawdę tą gre odinstaluje..

@UP

Gówno prawda, W służyło do kradzieży buffów, bynajmniej ile razy ja ukradłem, przerzuciłem przez ściane, tylko trzeba było to zrobić szybko, bo on od razu wracał na swoje miejsce regenerując swoje HP .. nic sie nie bugowało!!

tak , gówno prawda , a to że jest bug wizualny a pulsefirem ezrealem od wypuszczenie go to też gówno prawda ? nie wiesz . poszukaj , albo wogole nie pisz ok ?

Opublikowano

Proszę bardzo ;)

Działało podobno tylko na blue buffie.

Tak to jest, jak robią jakieś chujowe skiny do nidalee, a bugami sie nie zajmują, poprostu czym ja teraz bede napier dalał punky LP na rankedach

Opublikowano

@up

Jeśli Twoja gra opiera się na jednym championie, to radze serio odinstalować grę xD

@Topic

Dobrze że zawiesili z takim bugiem, ale pewnie szybko naprawią i będzie spokój.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

@up

Jeśli Twoja gra opiera się na jednym championie, to radze serio odinstalować grę xD

@Topic

Carruje nią każda gre, to czemu mam z niej zrezygnować? Pokazać ci lolking ? ;)

Opublikowano

Carruje nią każda gre, to czemu mam z niej zrezygnować? Pokazać ci lolking ? ;)

Pokaż mi tego lolkinga. Tylko swojego, nie kogoś kurde.

Nie wieże aby syndrą dało się carrować wszystkie gry. Ogarnięty gracz ją rozwali. Chociaż ma zajebisty burst na ulti.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Nie wieże aby syndrą dało się carrować wszystkie gry. Ogarnięty gracz ją rozwali. Chociaż ma zajebisty burst na ulti.

Nie wieze ? To moze baszty? Co do tematu to nie przejmujcie sie tak . Kilka godz i ja naprawia.
Opublikowano

syndra ma dobry harras, poza tym jest to champion rzadko pickowany więc mało kto wie jak na nią grać. Champion jest dobry, ale niedoceniany.

<>

Opublikowano

Mam nadzieje, ze buga szybko naprawia. Dosyc czesto sie ta Syndra buguje. :(

Opublikowano

NIE, NIE NAPRAWIA TEGO BUGA W OGOLE

jezu ludzie po co nabijacie posty "oby naprawili tego buga szybko", "ciekawy bug" itp? przeciez juz wiadomo o co chodzi i reszta jest zbedna, nei sadzicie?

Opublikowano

Tak to jest, jak robią jakieś chujowe skiny do nidalee, a bugami sie nie zajmują, poprostu czym ja teraz bede napier dalał punky LP na rankedach

Dla ciebie "chuj***" a dla innych fajny skin. A jak jesteś taki fajny, i kozak to spróbuj sam napisać taka grę bez bugów itp. Nic nie jest idealne, wszystko trzeba udoskonalać.

@up

@Topic

A czemu mu zabronisz grać jednym championem ? Mam kolege który gra tylko tryda, i co ma gre usunąć ? Podoba mu się i gra (platyna).

Co do buga, to nie zdarzyłem go sprawdzić bo przeczytałem w ten sam dzień na reddit.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...