Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy raz

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio postanowiłem zagrać w metka ponieważ znajomi grali i niektórzy nadal grają i mówią że jest t fajna gra ogólnie wiem o co w niej chodzi ale potrzebuje pomocy jaki serwer wybrać i na czym expić i jakie eq na dany lvl itp

możecie mi dać linki to tematów na mpcforum tylko podajcie mi jakiś serwer na początek

Dam like

Cześć...

Opublikowano

jeśli twoji znajomi dalej grają to najlepszym rozwiazaniem będzie granie tam gdzie oni w grupie lepiej .. Jeśli internet ci na to pozwoli to możesz pogadać znimi na skeyp-ie lub ts-ie odrazu lepiej ci wytłumacza mówiąc niż pisząc i przy okazji ogarna ci jakieś eq na start i odrazu ci sie będzie łatwiej grało ;D

Licze na like

Opublikowano

Hej a ile się czeka na email aktywacyjny bo mi już dobre 10 min nie przychodzi a ten czas jest odkąd kliknąłem wyślij ponownie email aktywacyjny nie wiem może tu jest to normalne

Cześć...

Opublikowano

Hej a ile się czeka na email aktywacyjny bo mi już dobre 10 min nie przychodzi a ten czas jest odkąd kliknąłem wyślij ponownie email aktywacyjny nie wiem może tu jest to normalne

Folder SPAM zobacz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie graj w ta gre zmarnujesz sobie zycie.

Jezeli juz koniecznie musisz to wybierz prywatne serwery...

Metin2 pl tworzony jest pod zarobek z item shopu.Na wiekszym lvlu bedziesz zmuszony z niego korzystac

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Nie walcie głupot :) Gram na pl'u bez IS jak już korzystam to nie za kasę z reala, trzeba ruszyc główeczką trochę:) Co ci potrzebne na ten wysoki lvl rękawica, pierścien PD ? Wszystko lota w lasku.

Lubię pomagaĆ z Metin na gadu-gadu, zapraszam 2949422

Opublikowano

Nie walcie głupot :) Gram na pl'u bez IS jak już korzystam to nie za kasę z reala, trzeba ruszyc główeczką trochę :) Co ci potrzebne na ten wysoki lvl rękawica, pierścien PD ? Wszystko lota w lasku.

Nie wiem jak jest teraz ale przepustka do v2 znajduje sie tylko w is...

Po za tym w isie mozna kupic wszystko,jezeli masz gruby portfel jestes kims.

EDIT:James,pisze to aby ostrzec Cie przed ta gra.

Metin2 dla mnie to nie jest gra,traktuje ja jak obowiazek,kazdego dnia mysle o niej,planuje sobie dalsza rozrywke.Nawet w szkole mysle o niej.Wiem ze to jest nalog ale nie moge nad nim zapanowac.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

No nic wybrałem jeden prywatny serw którego propozycje znalazłem na necie i jest ok pobieram teraz no launcher czy co to jest a email aktywacyjny przyszedł w 10s

Cześć...

Opublikowano

up@ Polecam Ci serwer Camerionmt2.

Stoi juz 9 miesiecy i nadal ma sporo graczy,latwo sie wybic no i wszystko co mozliwe na tym serwerze mozna osiagnac w kilka tygodni/miesiecy

Opublikowano

Hmmm, przepustka w is tylko, weź nie mów głupo jak nie wiesz na 50 lvl się dostaje 3 przepustki ; ) (a czyikolwiek nie jestem tego pewien)

Można kupic dośc tanio przepustke w grze:)

O proszę, nawet się pokusiłem poszukac tego :)

http://wiki.metin2.pl/index.php/Skrzynia_Eksperta_III

Lubię pomagaĆ z Metin na gadu-gadu, zapraszam 2949422

Opublikowano

Nie graj w ta gre zmarnujesz sobie zycie.

Jezeli juz koniecznie musisz to wybierz prywatne serwery...

Metin2 pl tworzony jest pod zarobek z item shopu.Na wiekszym lvlu bedziesz zmuszony z niego korzystac

Nigdy nie zaczynajcie od prywatków, bo później będziecie noobami mało oznajmieni z grą.

Osiągnij coś na Globalu, potem bierz się za Pserwery... :)

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahaahah, nie potraficie grać wy********c na noobskie privy....
Przepustki do v2 możesz dostać praktycznie za każdym razem kiedy zalogujesz się do gry chodzi mi o sklepy w m1.
Zaczynając nie będzie chyba musiał mieć full eq skille p itp. chodzi o przyjemność z grania i osiągania sukcesów w grze a granie jak się nie wie o co chodzi jest najlepsze, sam bym się wrócił to tych czasów kiedy do 20 lv expiłem w m1 na niedźwiedziach i zbierałem każdy śmieć.

Tyle na temat

Opublikowano

Jesteś nowym graczem dlatego po prostu graj a sam wszystko zrozumiesz. Na początek poleciłbym tylko odpowiednie rozdawanie statusu i umiejętności. Koleś jeszcze nie zaczął a wy mu już mówicie o przepustkach do v2 xD

Zakochany94 ta gra jest wciągająca, też byłem uzależniony grałem w to przez 4 lata zawsze myślałem o tej grze, grałem w nocy i w dzień, dużo opuszczonych lekcji, odsiadka w gimn...Mogę doradzić tylko grajcie ale z umiarem.

Zarax ja zaczynałem od privów, przez szybkie osiągnięcie wysokiego Lv nauczyłem się tam podstaw, więc potem przeżuciłem się na PL.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Widzę że jest peeełno odpowiedzi na temat ;_;

Graj tam gdzie twoi koledzy ;P ja takiej przyjemności nie miałem ;c Astral był pełny wiec musiałem grac sam na Onyksie xD

Graj tam gdzie kumple, co do internetu to zobacz jak ci sie bedzie grało na skypie w metka jak będą lagi to wyłączysz ;p

A co do pomocy http://wiki.metin2.pl/ tutaj masz wszyściuteńko o grze. Jezeli nie wiesz co do czego jest wpisz w opcji ''wyszukaj'' w lewej kolumnie ;P

Powodzenia w grze ;p

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Graj tam gdzie twoi koledzy albo na np.(z privów) pandoramt2 z (pl) s25 bo nawet nowy a na s26 nie poexpisz ani nie podropisz bo full luda, all spoty zajęte.

@Edit: co do emaila powinno przyjść odrazu tzn. wochodzisz na poczte i jest jak nie ma to albo podałeś zły email albo mają jakieś problemy :/

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...