Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Smok Build, Exp, Finanse

qiwiconnect

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakoś mnie nie przekonuje ten poradnik. Smok jest dość ciężki do wyexpienia, przynajmniej do konkretnego poziomu - 35. Wtedy, gdy już mamy konia bojowego i antyka (najlepiej ze średnimi 20+ i z kd potwora +3) można zacząć powoli expić. Jak dla mnie build smoka powinien być int -> wit -> zr -> sil, a magie blogo -> pomoc -> skowyt -> strzelajacy -> odbicie -> talizman. Mimo wszystko napracowałeś się :)

Też mi się wydaje, że na początek powinno iść błogo, tym bardziej na pl'u, bo jest najlepszym skillem bufującym, potem pomoc a odbicie na końcu (chodzi mi o kolejność wbijania tych trzech umiejętności).

Poradnik może się przyda komuś kto chce zacząć grać ale przydałyby się pewne poprawki i lepsza przejrzystość, dodanie kolorów, jakoś pogrupować to itd.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...