Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarabianie kasy na eq

protomenpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 75 lvl, dysponuję 120 kk na serwerze Solar . W jaki sposób mogę szybko zarobić ? , a i nie mam eq na grotę

Rozważałem opcje chodzenia do dt ale co ulepszać?

Nie wykluczam opcji gry niezgodnie z zasadami (boty)

Opublikowano

Możesz zrobić 30 lv i sciągnąć fishbota od KaMMeRa, naprawdę dobry ;P. Lecz wtedy jest ryzyko bana.. Możesz też jeżeli masz buffa, isć na Dojuhvan, czy jakoś tak i tłuc metki na 70 lv ;P. Dt też jest jakieś wyjście lecz cięzko samemu się wybrać .. Jeszcze na Solarze ;P.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

up fishobot dobry sposób .. protomenpl jak chcesz lowic na fishbocie to zrób iine konto i powinno ono być na innym emailu a co do dt dobry sposob , z tego zgledu że doszła nowa mapa ponoć i dropia z niej stalki + 6/7 chyba. i je możesz ulepszac

Opublikowano

Czyli chcesz powiedzieć, że wbiłeś sobie 75 lvl i nie ogarnąłeś jak dobrze zarabiać? ^^

Polecam ci robić Srebrne (mały zarobek), Tygrysie(również mały) i FMS'y ulepszać, a potem to wszystko sprzedawać...

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

Dodatkowo na DT możesz ulepszać hełmy na 21/41, kolczyki na 33(ebonitowe) i jak pisali wyżej najlepiej wystawić FB tylko jak dostaniesz bana to a wszystkie konta :)

Pozdrawiam.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

polecam ci wbić 4konta na 15lvl znaleźć łącznika podexpić te konta do 30lvl puścić je na fb i samemu chodzić ulepszać ebo lub zbr na 42-34 lvl :)

Opublikowano

Ja bym zrobił 2 konto, grał na kamermodzie ;D

Expisz dropiąc na 21lvl lecisz na besty w dolinie. Ja tak w pół godzinki miałem 4FMS'y 6 jelonków i złoty klucz + MORCZNY97 <3 wywalił 2 FMSy xD

Dropisz tak z 5 jelonów/fms robisz na +6/7 dobijasz 30 dropiąc np Kawałki Klejnotu i robisz bodziami ze skrzyni na +9. na 20lvl dostajesz zmiane bonów.

Zmień sr w FMS'ku +9 na 25%+ i juz jesteś bogaty ;D Fajnie też zrobic tygre na +7 dodac 2k HP ze zmianki i bodziem na +9 ;p

U mnie na s8 taka tygra 2k HP+9 z KD spd +2 50kk +3 60kk +4 89kk :D

FMS +9 około 80kk sr 25+ 120kk+

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

teraz GM sie sprezyli i coraz wiecej fish botow banuja.

drop z metkow nalepszy sposob na twoj lv

Opublikowano

Zrób drugą postać , jak będziesz mieć nią 20 lvl (najlepiej stwórz woja) idź na doline i tam dropią fms-y , riby to sprzedawaj je ;)

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

nabij 35 to jest najlepsze wyjscie i boja wiem że to 11 dni ale jest warto bo potem metki w m2 rozwalasz 1 minute i itemki leca ale też mozesz spróbować 15 na metini czerni oraz bitwy latac ja zawsze mialem farta z metka bitwy lecialy aury :D

Opublikowano

• Łowienie ryb - fishbot

Rudy

Dropek 10lv - M3

Dropek 20-30lv - Besty w dolinie

Dropek 35lv - Metki M2, Pustynia

Dropek 52lv - Metki Sohan, Trudny loch małp - medale, kamyki z lorda

DT - ulepszanie itemów - stalki, bronie 65lv +6/7, maski na 60lv

1373443667-U470250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...