Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim zagrać i gdzie zagrać

alex2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zaczynam zabawę z tą grą i potrzebuję waszej pomocy.

Kim zagrać by był dobry w expie i radził sobię w pvp.

Oraz na jakim świecie zagrać Aderia czy mortal

i czy Valory i Derion

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja osobiście powiem, że najłatwiej expi się wojownikiem.
Ale ciekawie także gra się łucznikiem i kapłanem.
Polecam Ci zagrać na mortalu , Valorian .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Wojownik na hybrydzie zleje każdego, problemy będą tylko z magiem. Do expa wojek też jest najlepszy bo gdy bijesz 1 mobka jednocześnie bijesz też resztę w zasięgu ;p Co do serwa to Mortal, kraj - tutaj jest ciężko ;x Na valo jest dużo osób, derion hmm teraz jest tutaj "kryzys" co czasami też sie na valo zdaża - zamki 4;0 dla valo, tereny - większa część dla valców. Jescze nie tak dawno to derion równał valorian z ziemią teraz jest odwrotnie. Ja bym wybrał derion, mniej osób mniejsze lagi :P

Opublikowano

Siema mam maga 28 niedlugo 34 i mam pytanko bo chcę zmienić postać i jaką wziąść bo teraz można stworzyc postac jak sie ma np 34 to 34 jak 64chyba to 64 i jaką wziąść

saturax123.png

Opublikowano

Jak masz eq na maga to zmień na kapcia albo zakli a jeżeli nie chcesz to polecam na wojne i do pvp łucznika ( dobry w expie) albo woja dobry w pvp i wojnie sporo hp ( wolny eq) jeszcze osobiście polecam rmc bardzo dobry w pvp ale bardzo słaby w expie.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

kapciem się ciężko expi :/ i w pvp średnio choć bez tragedii jak masz dobre eq jak chodzi o kapłana to bardziej do asystowania na wojne zeby bufy dac itp itd xD

Opublikowano

woje ciężko ale jak się nauczysz to możesz nieźle śmigać w pvp jest bardzo dobry ale na wojenki czy cóś takiego nie zbyt mimo to że dużo hp ma ,łatwo się expi .

Opublikowano

kapciem się ciężko expi :/ i w pvp średnio choć bez tragedii jak masz dobre eq jak chodzi o kapłana to bardziej do asystowania na wojne zeby bufy dac itp itd xD

Co? kapeć jeżeli go ogarniesz jest bardzo dobry w pvp ( 2 bańki i 3 stuny) w dodatku jak go robisz pod atak to ma niezłe DMG a co do expa wcale nie jest takie ciężkie oczywiście jeżeli dajesz w atak nie w buffy a zakli moim zdaniem jest zajebisty do pvp i wojen jak dla mnie jest najleprzą klasą po łuczniku i rozwali wszystkie pozostałe klasy jedynym minusem jest to że wolno się expi.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...